single
[2759]
202088
sport_tv_logo_navigation_mini.png

VIDEO: Matjaž Kek: Bojda me slovenska liga ne zanima, a …

Avtor: Žiga Ikič
3. 9. 2023, 09.23

Bliža se septemberska reprezentančna akcija, a še pred tem bomo v Prvi ligi telemach videli tekme sedmega kola. Eden od derbijev bo v Prekmurju, kjer bodo kamere Šport TV pospremile obračun Mure in Olimpije. O slovenskem prvenstvi, igralcih v ligi in ciljih izbrane vrste je govoril selektor Matjaž Kek.

“Manjkajo nam tri točke iz Helsinkov, a poskušali se bomo kar najbolje pripraviti na naslednjo tekmo. Upamo na podobno vzdušje v Stožicah, kot je bilo proti Danski, in na podobno energijo. Najprej Severna Irska, nato pa bomo razmišljali o San Marinu,” je sprva dejal Matjaž Kek.

Matjaž Kek: Reprezentanti iz Prve lige Telemach imajo pravi karakter!

Ob zadnjem odmevnem remiju Slovenije proti Danski so v prvi postavi zaigrali trije nogometaši iz Prve lige Telemach, Olimpijina Matevž Vidovšek ter Timi Max Elšnik in Celjan Žan Karničnik, kasneje je v igro vstopil tudi takratni napadalec Maribora Žan Vipotnik. Dogodek, ki se ne zgodi pogosto, a je odlična potrditev dviga klubskega nogometa.

“Bojda Keka ne zanima slovenska liga, morda sem na tabletah ali kaj podobnega … Ko bi jih bilo kar največ, ko bi bil njihov vpliv kar največji. Včasih je karakter bolj pomembne od rahlih odstopanj v kakovosti in vsi fantje, ki ste jih našteli, imajo pravi karakter,” je še dodal Kek.

Dva reprezentanta Slovenije bomo na delu spremljali tudi na derbiju Prve lige Telemach med Muro in Olimpijo. S stadiona Fazanerija se na Šport TV 1 oglasimo ob 19:30, v studijskem delu gostimo Mladena Dabanovića, na komentatorskem mestu pa Andreja Razdrha. Bodite v družbi prvakov!

Foto: Sportida.com
Video: Šport TV

Zadnje video vsebine

1

Ne bi verjeli, če ne bi videli! Švedski vratar branil nemogoče (VIDEO)...Več

2

NAPOVED TEDNA: Nekdanji serijski prvak proti aktualnemu, Gajser še ni rekel zadnje, Domžalčani v iskanju prve zmage proti Mariboru (VIDEO)...Več

3

Murić izpostavil, kaj Olimpija potrebuje za dolgoročni uspeh: Časov, ko je bila Olimpija prepoznavna zaradi posameznikov, ni več (VIDEO)...Več

Najbolj brano ta mesec

1

Alarm Rodri...Več

2

Gajser še ni vrgel puške v koruzo: Kljub izgubi rdeče številke se bom boril vse do konca...Več

3

Boromisa: “Imamo fante, ki lahko igrajo na evropski ravni” (VIDEO)...Več