single
[3137,2]
201741

Bayern želi prestopni rok zaključiti s prihodom portugalskega vezista

Avtor: Urban Kolman
31. 8. 2023, 09.12

Bavarci so nekaj ur pred koncem prestopnega končno našli tarčo za položaj zadnjega vezista. Rešitev na položaju šestice je portugalski reprezentant João Palhinha. Thomas Tuchel je velik oboževalec vezista. Osemindvajsetletnik je član angleškega prvoligaša Fulhama. Po poročanju nemških medijev je Bayern že začel pogovore z Londončani.

Palhinha se je Fulhamu pridružil pred lansko sezono. Prišel je iz Sportinga, kjer je tudi začel svojo profesionalno kariero. V lanski sezoni je bil najboljši posameznik londonskega kluba. Za Portugalca so se pred nekaj tedni resno zanimali tudi pri West Hamu, a so črno-beli zavrnili ponudbo v višini 50 milijonov evrov. Zanj naj bi zahtevali vsaj 80 milijonov.

Bavarci so pripravljeni ponuditi okoli 60 milijonov evrov. Dodatno bi lahko pripomogla prodaja nizozemskega vezista Ryana Gravenbercha, za katerega se resno zanima Liverpool. Bayern in Liverpool naj bi bila blizu dogovora o prestopu. Višina odškodnine za Nizozemca bo okoli 35 milijonov. Aktualni nemški prvaki bi lahko tako z denarjem, ki bi ga zaslužili s prodajo Gravenbercha in Pavarda, ki je v sredo odšel v Inter, kupili Portugalca.

Fulham je ne zapira možnosti prodaje, čeprav trener Marco Silva ne želi izgubiti tako pomembnega igralca. Palhinha naj bi si želel oditi k Bavarcem.

Foto: Joaquim Ferreira via Guliver Images

Zadnje video vsebine

1

VIDEO: Orli v sodniškem dodatku do točke proti Bayernu...Več

2

Herlings udaril po FIM: “Vsak dan mi je bolj jasno, zakaj se vse več dirkačev iz Evrope odloča za selitev v ZDA” (VIDEO, FOTO)...Več

3

Boromisa po zgledu četrtkovega tekmeca: Verjamemo, da bo Sanchez naš trener še 17 let (VIDEO)...Več

Najbolj brano ta mesec

1

O superherojih, ki to še nista...Več

2

Alarm Rodri...Več

3

Boromisa: “Imamo fante, ki lahko igrajo na evropski ravni” (VIDEO)...Več