single
[3137,2]
201575

Neuer po osmih mesecih odsotnosti znova na treningih Bayerna

Avtor: Aljaž Pirnat
29. 8. 2023, 14.40

Vratar münchenskega Bayerna Manuel Neuer se je po osmih mesecih odsotnosti vrnil na klubske treninge. Nemški čuvaj mreže si je namreč lani decembra na smučanju zlomil nogo, zaradi česar je bil prisiljen izpustiti drugo polovico pretekle sezone.

Za aktualne nemške državne prvake je na prvih treh tekmah nove sezone med vratnicama stal 35-letni veteran Sven Ulreich. V svoje vrste pa so iz Maccabi Tel Aviva Bavarci pred nedavnim prav tako pripeljali 23-letnega Daniela Peretza.

Neuerja sicer še nekaj časa ni pričakovati v udarni postavi Bayerna, saj bo po daljši odsotnosti sprva moral poskrbeti za ustrezno fizično pripravljenost.

Bayern je na uvodni tekmi nove sezone v nemškem superpokalu najprej izgubil proti Leipzigu (0:3), nato pa zabeležil dve prvenstveni zmagi proti Werder Bremnu (4:0) in Augsburgu (3:1). Naslednja preizkušnja jih čaka v soboto, ko bodo v Bundesligi gostovali pri Borussiji Mönchengladbach.

Prenos tekme Bayern München – Borussia Mönchengladbach si boste v soboto ob 18.25 v živo lahko ogledali na Šport TV 1!

Foto: Sportida.com

Zadnje video vsebine

1

VIDEO: Orli v sodniškem dodatku do točke proti Bayernu...Več

2

Herlings udaril po FIM: “Vsak dan mi je bolj jasno, zakaj se vse več dirkačev iz Evrope odloča za selitev v ZDA” (VIDEO, FOTO)...Več

3

Boromisa po zgledu četrtkovega tekmeca: Verjamemo, da bo Sanchez naš trener še 17 let (VIDEO)...Več

Najbolj brano ta mesec

1

O superherojih, ki to še nista...Več

2

Alarm Rodri...Več

3

Boromisa: “Imamo fante, ki lahko igrajo na evropski ravni” (VIDEO)...Več