single
[3137,2]
201265

Pri lekarnarjih še naprej burno: Prihaja Tella, odhaja Azmoun

Avtor: Urban Kolman
26. 8. 2023, 14.05

Bayer Leverkusen je novo sezono Bundeslige odprl odlično. Varovanci Xabija Alonsa so doma s 3:2 premagali RB Leipzig. Lekarnarji so med poletjem konkretno spremenili ekipo. Prišli so Alejandro Grimaldo, Granit Xhaka, Victor Boniface in Jonas Hofmann. Na drugi strani so odšli Moussa Diaby, Mitchel Bakker in Kerem Demirbay. Bayer še ni zaključil s prihodi in odhodi.

Po poročanju The Athletica je klub blizu podpisa štiriindvajsetletnega krilnega napadalca Nathana Telle. Anglež je svojo profesionalno kariero začel pri Southamptonu, kjer je prav tabo bil član akademije. Pred tem je v mlajših letih igral za Arsenal. Za napadalca, ki je lansko sezono preživel na posoji pri Burnleyju, bodo lekarnarji odšteli okoli 23 milijonov evrov. Prišel bo kot ena od zamenjav za Diabyja, ki se je poleti za 50 milijonov evrov pridružil Aston Villi.

Poleg nove okrepitve je Bayer potrdil, da je Romi za celotno sezono posodil iranskega napadalca Sardarja Azmouna. Volkovi imajo po koncu sezone možnost odkupa v višini 12 milijonov evrov. Osemindvajsetletnik se je lekarnarjem pridružil januarja 2022, a se nikoli ni uspel prebiti v prvo enajsterico, prav tako je imel veliko težav s poškodbami.

Foto: Lukas Schulze/Bundesliga/Bundesliga Collection via Getty Images

 

Zadnje video vsebine

1

VIDEO: Orli v sodniškem dodatku do točke proti Bayernu...Več

2

Herlings udaril po FIM: “Vsak dan mi je bolj jasno, zakaj se vse več dirkačev iz Evrope odloča za selitev v ZDA” (VIDEO, FOTO)...Več

3

Boromisa po zgledu četrtkovega tekmeca: Verjamemo, da bo Sanchez naš trener še 17 let (VIDEO)...Več

Najbolj brano ta mesec

1

O superherojih, ki to še nista...Več

2

Alarm Rodri...Več

3

Boromisa: “Imamo fante, ki lahko igrajo na evropski ravni” (VIDEO)...Več