single
[3137,2]
201257

Nemška velikana v lovu za mladim reprezentantom

Avtor: Urban Kolman
26. 8. 2023, 11.27

Po tem, ko so nemški mediji pred dnevi poročali, da se Borussia Dortmund zanima za nemškega branilca Armel Bella-Kotchapa, naj bi v dirko za enaindvajsetletnega branilca zdaj vstopil tudi Bayern München. Bella-Kotchap je pred lansko sezono zapustil Nemčijo, ko je za 12 milijonov evrov prestopil iz Bochuma v Southampton. Svetniki so lani izpadli iz premier lige, zato nemški reprezentant želi oditi iz kluba.

Črno-rumeni naj bi želeli branilca pripeljati na posojo z možnostjo odkupa, medtem ga Bavarci vidijo kot idealna menjava za Benjamina Pavarda, ki je na izhodnih vratih kluba.

Southampton je v letošnjem prestopnem roku izgubil že kar nekaj pomembnih igralcev. Odšli so Mohammed Salisu, James Ward-Prowse in Romeo Lavia. Svetniki so pripravljeni prodati tudi Bello-Kotchapa, a odškodnina ne bo nizka.

Bella-Kotchap se je rodil v Parizu, njegov oče je nekdanji reprezentant Kameruna Cyrille Florent Bella. Svojo profesionalno kariero je začel pri Bochumu, za katerega je v štirih sezonah zbral 66 nastopov. Lani se je preselil v Souhtampton in kljub izpadu veljal za enega bolj talentiranih branilcev v ligi. To je opazil tudi selektor Nemčije Hansi Flick, ki je mladeniča vpoklical v člansko reprezentanco. Bil je tudi član nemške izbrane vrste na zadnjem svetovnem prvenstvu.

Foto: Guliver Images

Zadnje video vsebine

1

VIDEO: Orli v sodniškem dodatku do točke proti Bayernu...Več

2

Herlings udaril po FIM: “Vsak dan mi je bolj jasno, zakaj se vse več dirkačev iz Evrope odloča za selitev v ZDA” (VIDEO, FOTO)...Več

3

Boromisa po zgledu četrtkovega tekmeca: Verjamemo, da bo Sanchez naš trener še 17 let (VIDEO)...Več

Najbolj brano ta mesec

1

O superherojih, ki to še nista...Več

2

Alarm Rodri...Več

3

Boromisa: “Imamo fante, ki lahko igrajo na evropski ravni” (VIDEO)...Več