single
[3137,2]
200907

Donyell Malen razkril razlog za svojo formo: “Odkar se mi je rodil sin, stalno dosegam zadetke”

Avtor: Aljaž Pirnat
22. 8. 2023, 18.32

Napadalec Borussije Dortmund Donyell Malen v letošnjem koledarskem letu igra v fantastični formi. Na uvodnih dveh tekmah nove sezone je v rumeno-črnem dresu dosegel dva gola in zabeležil dve asistenci. Kot poglavitni razlog za svojo vročo formo pa je 24-letni Nizozemec izpostavil rojstvo svojega sina.

“Marca se mi je rodil sin in takrat sem tudi začel dosegati zadetke. Tako da rad rečem, da je to glavni razlog za mojo dobro formo. Njegovo rojstvo mi daje nekaj posebnega, nekaj več” je za nemške medije sprva dejal Malen. Od marca je namreč na 13 tekmah v klubskem dresu dosegel kar 10 zadetkov.

“Trdno delam in vselej dam vse od sebe in ohranjam pozitivno miselnost. Tu sem že dve leti, sedaj vstopam v svoje tretje leto. Marsikaj sem moral že dati skozi, tako dobrega kot slabega,” je še dodal nizozemski reprezentant.

“Sedaj sem že nekoliko starejši in veliko bolj izkušen kot ob prihodu. Edino kar še lahko dodam je, da sem v Borussiji izjemno srečen in da sem, tako kot smo vsi v ekipi, pripravljen na nove izzive,” je še samozavestno povedal nekdanji član mladinske selekcije Arsenala.

Borussija Dortmund se bo v 2. krogu Bundeslige v soboto pomerila proti Bochumu. Prenos tekme si boste lahko ogledali na Šport TV 2!

Foto: Thilo Schmuelgen via Guliver Image

Zadnje video vsebine

1

VIDEO: Orli v sodniškem dodatku do točke proti Bayernu...Več

2

Herlings udaril po FIM: “Vsak dan mi je bolj jasno, zakaj se vse več dirkačev iz Evrope odloča za selitev v ZDA” (VIDEO, FOTO)...Več

3

Boromisa po zgledu četrtkovega tekmeca: Verjamemo, da bo Sanchez naš trener še 17 let (VIDEO)...Več

Najbolj brano ta mesec

1

O superherojih, ki to še nista...Več

2

Alarm Rodri...Več

3

Boromisa: “Imamo fante, ki lahko igrajo na evropski ravni” (VIDEO)...Več