single
[3137]
200586

Šeško in Kampl pripravljena na Lekarnarje

Avtor: Gregor Kovačič
19. 8. 2023, 14.42

Moštvo RB Leipzig bo letošnjo sezono Bundeslige začelo z gostovanje pri Bayerju iz Leverkusna. Po fantastični zmagi v finalu superpokala proti Bayernu, so imeli v taboru Bikov nekaj težav s poškodbami. Kevin Kampl je pripravljen na obračun z Lekarnarji, Benjamin Šeško, pa bo čakal na zeleno luč tik pred dvobojem.

Trener RB Leipziga Marco Rose po sladki zmagi nad Bavaraci, komaj čaka, da se prvenstvo začne: “Zelo se veselimo začetka sezone. Po slavju v superpokalu in težkih pripravah in  treningih, igralci, štab in ostali v klubu komaj čakamo, da se vse skupaj začne.  

Nekdanji slovenski reprezentant Kevin Kampl in dolgoletni član Bikov je zaradi poškodbe, tik pred superokalnim dvobojem, izpustil obračun z Bayernom. Zdravniški službi pa je uspelo njegovo poškodbo sanirati in bo pripravljen na začetek Bundeslige. Benjamin Šeško, ki je na dvoboju proti aktualnim prvakom že pokazal del svojega razkošnega talenta, pa je v tem tednu izpustil nekaj treningov in je pod vprašajem za dvoboj proti Bayerju.

Želim si, da bi moštvo igralo na določen način. Da bi imeli svoj slog igre. Poleti smo pripeljali nekaj odličnih nogometašev. odlično smo začeli sezono in moramo nadaljevati v tem ritmu. Biti moramo lačni zmage. Ne smemo popuščati. Dvoboj z Bayerjem bo že pravi preizkus, so zahteven tekmec. Morali bomo biti povsem osredotočeni,” je pred dvobojem za spletno stran kluba še razkril trener Bikov.

Foto: motivio

Zadnje video vsebine

1

VIDEO: Orli v sodniškem dodatku do točke proti Bayernu...Več

2

Herlings udaril po FIM: “Vsak dan mi je bolj jasno, zakaj se vse več dirkačev iz Evrope odloča za selitev v ZDA” (VIDEO, FOTO)...Več

3

Boromisa po zgledu četrtkovega tekmeca: Verjamemo, da bo Sanchez naš trener še 17 let (VIDEO)...Več

Najbolj brano ta mesec

1

O superherojih, ki to še nista...Več

2

Alarm Rodri...Več

3

Boromisa: “Imamo fante, ki lahko igrajo na evropski ravni” (VIDEO)...Več