single
[3137]
200071

VIDEO: Šeško že na prvi tekmi za Leipzig dvakrat blizu zadetka, sanjski debi pokvarila Kim in Ulreich

Avtor: Klemen Verlič
13. 8. 2023, 11.10

Benjamin Šeško je dočakal svoj uradni debi za RB Leipzig. Že po nekaj odigranih minutah za nov klub pa je z njim osvojil prvo lovoriko.

V nemškem superpokalu je Lepzig pokazal, da bo tudi v novi sezoni Bundeslige kandidiral za najvišja mesta. Aktualne državne prvake je premagal s kar 3:0. Münchenski Bayern mladi in igrivi zasedbi bikov ni uspel konkurirati. Izjemno razpoložen pa je bil predvsem Dani Olmo, ki dosegel vse tri gole svoje ekipe.

V drugem polčasu je v igro vstopil tudi Benjamin Šeško, ki na svojem debiju ni ostal neopazen. Hitro se je znašel v dveh lepih priložnostih, v obeh primerih pa mu je v zaključku zmanjkalo nekaj sreče. V 70. minuti je že preigral tekmečeva vratarja, a mu je veselje z izjemnim posredovanjem preprečil novinec v bavarski zasedbi Kim Min-jae. V 88. minuti pa se je z uspešno obrambo izkazal še Sven Ulreich.

VIDEO: Zapravljeni priložnosti Benjamina Šeška

Benjamin Šeško bo imel v nadaljevanju sezone vseeno še več kot dovolj priložnosti za doseganje zadetkov v dresu Leipziga. Prvi nastop v Bundesligi bo najbrž dočakal že naslednji konec tedna, ko bodo rdeči biki gostovali pri Bayerju iz Leverkusna.

Bayer Leverkusen – RB Leizpig v soboto ob 15.25 na Šport TV 1!

Foto, video: Šport TV

Zadnje video vsebine

1

VIDEO: Orli v sodniškem dodatku do točke proti Bayernu...Več

2

Herlings udaril po FIM: “Vsak dan mi je bolj jasno, zakaj se vse več dirkačev iz Evrope odloča za selitev v ZDA” (VIDEO, FOTO)...Več

3

Boromisa po zgledu četrtkovega tekmeca: Verjamemo, da bo Sanchez naš trener še 17 let (VIDEO)...Več

Najbolj brano ta mesec

1

O superherojih, ki to še nista...Več

2

Alarm Rodri...Več

3

Boromisa: “Imamo fante, ki lahko igrajo na evropski ravni” (VIDEO)...Več