single
[2759]
199270
sport_tv_logo_navigation_mini.png

Proti Severni Irski znova z veliko podporo, pošlo že 6 tisoč kart

Avtor: Urban Kolman
2. 8. 2023, 15.26

Slovenska nogometna reprezentanca septembra nadaljuje s kvalifikacijami za evropsko prvenstvo 2024. Zasedba Matjaža Keka bo 7. septembra ob 20.45 v Stožicah gostila izbrano vrsto Severne Irske, 10. septembra pa jo čaka še gostovanje v San Marinu. Oba srečanja si boste lahko ogledali na Šport TV.

Odličen uvod v kvalifikacije je botroval velikemu zanimanju med navijači, ki bodo dvanajsti igralec slovenske reprezentance tudi na septembrskih tekmah. Za obračun med Slovenijo in Severno Irsko je pošlo že več kot 6.000 vstopnic, medtem ko je na voljo le še dobrih 500 vstopnic v okviru 1. kategorije. Lepa podpora s tribun pa se obeta tudi v San Marinu, kjer so za slovenske navijače rezervirani trije sektorji. Vstopnice za najbližje slovensko gostovanje so v prodaji po 30€.

Slovenija je v kvalifikacijah do sedaj odigrala štiri tekme in osvojila sedem točk. Premagali so San Marino in Kazahstan, remizirali z Dansko in izgubili s Finsko. Varovanci Matjaža Keka tako zasedajo 4. mesto v skupini. Enako število točk ima tudi Danska, po dve več imata Finska in Kazahstan.

V septembrskem ciklu Slovenijo čaka še zadnja tekma prvega dela, ko v Stožice prihaja Severna Irska. Na drugi tekmi Slovenci odhajajo v San Marino. Pomemben bo zlasti obračun proti Severni Irski, saj Slovenci potrebujejo tri točke, če želijo držati tempo s preostalimi reprezentancami.

Vir: NZS.si
Foto: Sportida.com

Zadnje video vsebine

1

Ne bi verjeli, če ne bi videli! Švedski vratar branil nemogoče (VIDEO)...Več

2

NAPOVED TEDNA: Nekdanji serijski prvak proti aktualnemu, Gajser še ni rekel zadnje, Domžalčani v iskanju prve zmage proti Mariboru (VIDEO)...Več

3

Murić izpostavil, kaj Olimpija potrebuje za dolgoročni uspeh: Časov, ko je bila Olimpija prepoznavna zaradi posameznikov, ni več (VIDEO)...Več

Najbolj brano ta mesec

1

Alarm Rodri...Več

2

Gajser še ni vrgel puške v koruzo: Kljub izgubi rdeče številke se bom boril vse do konca...Več

3

Boromisa: “Imamo fante, ki lahko igrajo na evropski ravni” (VIDEO)...Več