single
[3137,2]
199255

Kane postavil ultimat: Ko se začne sezona, ostajam v Tottenhamu!

Avtor: Urban Kolman
2. 8. 2023, 12.08

Bayernov lov na Harryja Kana je dobil nov zaplet. Na začetku tedna so se v Londonu sestali predsednik Tottenhama Daniel Levy in izvršni direktor Bayerna Jan-Christian Dreesen ter tehnični direktor Marco Neppe. Glavni cilj Bavarcev je bil, da bi se dokončno dogovorili za prestop angleškega napadalca, a znova so bili neuspešni. Razlika v ceni med kluboma je znašala okoli 25 milijonov evrov. Zdaj se je oglasil igralec sam.

Po ponedeljkovem sestanku, ko je bilo jasno, da sta kluba še vedno narazen v višini odškodnine, naj bi po poročanju angleških medijev Kane Tottenhamu dejal, da kluba ne namerava zapustiti, če bo igral na prvi tekmi sezone proti Brentfordu. To pomeni, da ima Bayern še manj kot dva tedna časa, da uspešno izpelje prestop. Prav tako je tridesetletnik ponovno poudaril, da bi v primeru, da ostane in klub dobro vstopi v novo sezono bil pripravljen podaljšati pogodbo, ki se izteče ob koncu sezone.

Bavarci so po poročanju Bilda za Kana ponudili 85 milijonov evrov z dodatki 10 milijonov, če ekipa in igralec doseže zadane cilje. Tottenham je ponudbo ponovno zavrnil in naj bi vztrajal pri ceni vsaj 100 milijonov funtov oziroma 117 milijonov evrov.

Nemški prvaki se kljub konkretni razliki v pričakovani ceni ne predajajo in naj bi že pripravljali novo ponudbo. Želja vodstva je, da bo Kane rdeče-beli dres nosil že na tekmi nemškega superpokala proti Leipzigu, kjer igra slovenski reprezentant Benjamin Šeško.

Nemški superpokal 12. avgusta na Šport TV 

Foto: Giuseppe Maffia via Guliver Images

Zadnje video vsebine

1

VIDEO: Orli v sodniškem dodatku do točke proti Bayernu...Več

2

Herlings udaril po FIM: “Vsak dan mi je bolj jasno, zakaj se vse več dirkačev iz Evrope odloča za selitev v ZDA” (VIDEO, FOTO)...Več

3

Boromisa po zgledu četrtkovega tekmeca: Verjamemo, da bo Sanchez naš trener še 17 let (VIDEO)...Več

Najbolj brano ta mesec

1

O superherojih, ki to še nista...Več

2

Alarm Rodri...Več

3

Boromisa: “Imamo fante, ki lahko igrajo na evropski ravni” (VIDEO)...Več