single
[3137,2]
199147

Ali Luka Krajnc zapušča Hannover?

Avtor: Aljaž Pirnat
1. 8. 2023, 11.04

Po poročanju nemških medijev naj bi edini slovenski predstavnik v 2. Bundesligi Luka Krajnc želel zapustiti vrste Hannoverja, h kateremu je iz italijanskega Frosinoneja prestopil avgusta 2021. Razlog za selitev naj bi bil predvsem, da si centralni branilec želi igrati bližje svojemu domu.

V trenutni zasedbi Hannoverja je 28-letni Ptujčan eden izmed kar sedmih centralnih branilcev, kar bržkone pomeni, da bi bila v letošnji sezoni zanj minutaža skromnejša kot pretekla leta. Lani je sicer Krajnc v drugi nemški ligi zbral 20 nastopov in odigral nekaj manj kot 1500 minut. Dosegel je tudi en zadetek.

O tem, da odhod kakšnega izmed “štoperjev” za klub ne bi predstavljal prevelikih preglavic, je govoril tudi športni direktor dvakratnih nemških državnih prvakov Marcus Mann. “Kar zadeva centralne branilce smo dobro postavljeni, tako da tudi če bi kateri izmed njih zapusti naše vrste, bi bila zadeva povsem obvladljiva,” je dejal 39-letni Nemec.

Krajnc ima pogodbo s trenutnim klubom sklenjeno do konca aktualne sezone. Vendar pa naj bi si iz osebnih razlogov, predvsem zato ker bi želel igrati bližje svojemu domu, že letos prizadeval selitve drugam. Nekdanji član Mariborovega podmladka naj bi bil sicer na seznamu želja številnih, do sedaj še neznanih, avstrijskih klubov.

Foto: QUASI VIDEO/Ramlingen via Guliver Image

Zadnje video vsebine

1

VIDEO: Orli v sodniškem dodatku do točke proti Bayernu...Več

2

Herlings udaril po FIM: “Vsak dan mi je bolj jasno, zakaj se vse več dirkačev iz Evrope odloča za selitev v ZDA” (VIDEO, FOTO)...Več

3

Boromisa po zgledu četrtkovega tekmeca: Verjamemo, da bo Sanchez naš trener še 17 let (VIDEO)...Več

Najbolj brano ta mesec

1

O superherojih, ki to še nista...Več

2

Alarm Rodri...Več

3

Boromisa: “Imamo fante, ki lahko igrajo na evropski ravni” (VIDEO)...Več