single
[2,3194]
199087

Šimundža: “Razlika v kakovosti med Celjem in Muro je prevelika!” (VIDEO)

Avtor: Urban Kolman
31. 7. 2023, 14.19

V drugem krogu Prve lige Telemach sta se na derbiju srečala Celje in Mura. Oba kluba sta želela priti do prve zmage v sezoni, a na koncu so prepričljivo slavili domači grofi. Kočni rezultat je bil 5:0. Gole za Štajerce so dosegli Kouter, Edmilson, Špeljak, Bizjak in Popovič.

Po obračunu smo se v studijskem delu pogovarjali z nekdanjim strategom Mure Antejem Šimundžo, ki je bil mnenja, da Prekmurci niso mogli konkurirati Celju: “Po 5:0 je težko nekaj analizirati. Enostavno popolna prevlada Celja. Tako organizacijsko, ambiciozno, mentalno dosti boljši v vseh segmentih igre.”

O Muri je dodal: “Nogomet je zelo krut, če si nepošten oziroma nepripravljen, ti nogomet ne da. Dvanajst strelov v drugem polčasu, v prvem polčasu nič. Tudi odstotek posesti se je približal. Drug obraz Mure, na katerem morajo graditi. Ampak kakovostna razlika je vseeno prevelika. Oznako rival bi lahko dali na stran.”

VIDEO: Šimundža po srečanju Celje – Mura

Video is not available for your country.

Video: Šport TV
Foto: Sportida.com

Zadnje video vsebine

1

VIDEO: Orli v sodniškem dodatku do točke proti Bayernu...Več

2

Herlings udaril po FIM: “Vsak dan mi je bolj jasno, zakaj se vse več dirkačev iz Evrope odloča za selitev v ZDA” (VIDEO, FOTO)...Več

3

Boromisa po zgledu četrtkovega tekmeca: Verjamemo, da bo Sanchez naš trener še 17 let (VIDEO)...Več

Najbolj brano ta mesec

1

O superherojih, ki to še nista...Več

2

Alarm Rodri...Več

3

Boromisa: “Imamo fante, ki lahko igrajo na evropski ravni” (VIDEO)...Več