single
[3137,2]
198056

Ronaldo bo dobil novega soigralca: Mane na izhodnih vratih Bayerna

Avtor: Urban Kolman
21. 7. 2023, 11.05

Senegalski napadalec Sadio Mane je blizu odhodu iz Bayerna. Enaintridesetletni naj bi se pridružil savdskem Al Naassrju in tako zaigral skupaj s Cristianom Ronaldom. Že nekaj časa je jasno, da pri Bayernu na Maneja ne računajo več, a ta sprva ni hotel zapustiti bavarske prestolnice. Zdaj si je premislil.

Senegalec se je Bavarcem pridružil pred lansko sezono. Po devetih letih na Otoku, med katerimi je igral za Southampton in Liverpool je za dvaintrideset milijonov evrov odšel v Bayern. Bavarci so ga videli kot zamenjavo za poljskega napadalca Roberta Lewandowskega.

Sezona se ni izšla po načrtih. Mane je bil velik del časa poškodovan in je za Bayern zbral le 25 nastopov ter dosegel sedem zadetkov. Aktualni prvaki so med letom zamenjali trenerja, namesto Juliana Nagelsmanna je prišel Thomas Tuchel. Ravno Nagelsmann je bil en glavnih pobudnikov za prihod Maneja. Njegov naslednik Tuchel Senegalcu ni ravno najbolj naklonjen in mu je dovolil, da si poišče nov klub.

Po poročanju francoskega časnika  L’Equipe se je Mane že dogovoril za prestop v Savdsko Arabijo. Pridružiti se želi klubu Cristiana Ronalda Al Nassrju. Pred potrditvijo prestopa je potreben le še dogovor o višini odškodnine. Kluba tu ne bi smela imeti težav.

Foto: Sebastian Widmann/Bundesliga/Bundesliga Collection via Getty Images

Zadnje video vsebine

1

VIDEO: Orli v sodniškem dodatku do točke proti Bayernu...Več

2

Herlings udaril po FIM: “Vsak dan mi je bolj jasno, zakaj se vse več dirkačev iz Evrope odloča za selitev v ZDA” (VIDEO, FOTO)...Več

3

Boromisa po zgledu četrtkovega tekmeca: Verjamemo, da bo Sanchez naš trener še 17 let (VIDEO)...Več

Najbolj brano ta mesec

1

O superherojih, ki to še nista...Več

2

Alarm Rodri...Več

3

Boromisa: “Imamo fante, ki lahko igrajo na evropski ravni” (VIDEO)...Več