single
[3137,2]
197362

Za pozabljenega naslednika Neuerja se zanima Stuttgart

Avtor: Urban Kolman
12. 7. 2023, 08.21

Po poročanju nemških medijev naj bi vratar Bayerna Alexander Nübel kmalu zapustil nemške prvake. Kariero naj bi nekdanji vratar Schalkeja nadaljeval pri Stuttgartu. Šestindvajsetletnik je zadnji dve sezoni preživel pri Monacu, kjer je igral kot posojen igralec Bayerna.

Nübel se je vrnil k Bavarcem, kjer bi letos še vedno moral imeti vlogo rezervnega vratarja. Posledično se je odločil, da želi zapustiti aktualne prvake. Njegova preferenca bi bila selitev v nemški klub, kjer bi imel vlogo prvega vratarja, saj se šestindvajsetletnik želi uvrstiti na seznam Hansija Flicka za evropsko prvenstvo, ki bo naslednje leto potekalo ravno v Nemčiji.

Vratar je profesionalno kariero začel pri Schalkeju in pri enaindvajsetih letih postal prvi vratar. V sezoni 2019/20 je pri kraljevsko modrih dobil tudi vlogo kapetana. A le eno leto kasneje mu je s Schalkejem potekla pogodba in Nübel se je preselil k Bayernu. Pri Bavarcih naj bi zamenjal Manuela Neuerja. Prvo sezono je preživel na klopi, nato je bil dve leti posojen v Monaco. Zdaj se je vrnil v klub, a Neuer je še vedno neizpodbitna prva izbira, poleg tega je kapetan.

Šestindvajsetletnik zato želi zapustiti klub. Zanj se zanima Stuttgart, ki išče novega vratarja. Stuttgart naj bi igralca želel pripeljati na posojo, medtem ko ga Bavarci želijo prodati.

Foto: Guliver Images

 

Zadnje video vsebine

1

VIDEO: Orli v sodniškem dodatku do točke proti Bayernu...Več

2

Herlings udaril po FIM: “Vsak dan mi je bolj jasno, zakaj se vse več dirkačev iz Evrope odloča za selitev v ZDA” (VIDEO, FOTO)...Več

3

Boromisa po zgledu četrtkovega tekmeca: Verjamemo, da bo Sanchez naš trener še 17 let (VIDEO)...Več

Najbolj brano ta mesec

1

O superherojih, ki to še nista...Več

2

Alarm Rodri...Več

3

Boromisa: “Imamo fante, ki lahko igrajo na evropski ravni” (VIDEO)...Več