single
[3137,2]
197261

Legenda Bayerna udarila po Hernandezu: “Ne verjamem mu ene besede!”

Avtor: Urban Kolman
10. 7. 2023, 16.30

Francoski branilec Lucas Hernandez je v nedeljo uradno postal član francoskega PSG-ja. Prestop iz Bayerna je bil vreden 45 milijonov evrov. Sedemindvajsetletni Francoz je ob odhodu objavil daljši zapis na družbenih omrežjih, na katerega se je odzval tudi legendarni igralec Bavarcev Mehmet Scholl.

Hernandez, ki se je Bayernu pridružil leta 2019 in za Bavarce zbral 107 nastopov, je na Instagramu zapisal: “Danes se s težkim srcem poslavljam od kluba. Po tehtnem premisleku sem se odločil, da se spopadem z novimi izzivi. Rad bi se vam zahvalil za neomajno podporo. Skupni trenutki bodo za vedno ostali v mojem spominu, prav tako osvojene trofeje, še posebej liga prvakov.”

Nadaljeval je: “Rad bi se zahvalil svojim soigralcem, celotnemu klubskemu osebju ter vodstvu in trenerjem Bayerna za njihovo zaupanje in brezpogojno podporo. Zaradi tega kluba sem rasel kot igralec in kot oseba. Ponosen, da sem nosil dres enega najprestižnejših klubov na svetu.

“Za konec bi vas prosil, da spoštujete mojo odločitev, čeprav je slovo vedno težko,” je zaključil.

Na objavo se je med drugimi odzval tudi Scholl, ki je za Bayern igral petnajst let. Ta je zapisal: “Ne verjamem ti ene besede. Adijo.”

Ključno vlogo pri prestopu je igrala želja branilca. Aktualni nemški prvaki sprva niso hoteli prodati Francoza, a so na koncu ugodili njegovi želji.

Foto: Alexander Scheuber/Bundesliga/Bundesliga Collection via Getty Images

Zadnje video vsebine

1

VIDEO: Orli v sodniškem dodatku do točke proti Bayernu...Več

2

Herlings udaril po FIM: “Vsak dan mi je bolj jasno, zakaj se vse več dirkačev iz Evrope odloča za selitev v ZDA” (VIDEO, FOTO)...Več

3

Boromisa po zgledu četrtkovega tekmeca: Verjamemo, da bo Sanchez naš trener še 17 let (VIDEO)...Več

Najbolj brano ta mesec

1

O superherojih, ki to še nista...Več

2

Alarm Rodri...Več

3

Boromisa: “Imamo fante, ki lahko igrajo na evropski ravni” (VIDEO)...Več