single
[3137,2]
197234

Španec vse bližje odhodu v Turčijo

Avtor: Urban Kolman
10. 7. 2023, 12.00

Španski branilec Angelino je vse bolj blizu odhodu iz Nemčije. Šestindvajsetletni član RB Leipziga naj bi si po poročanju italijanskega novinarja Fabrizia Romana želel oditi v Turčijo. Tam se je že dogovoril o pogojih za prestop k aktualnim prvakom Galatasarayju.

Nekdanji igralec Manchester Cityja, je lansko sezono preživel na posoji pri Hoffenheimu, s katerim se je do zadnjih krogov boril za obstanek med nemškimi prvoligaši. Prišel je kot zamenjava za Davida Rauma, ki se je pridružil ravno bikom.

Angelino je za TSG dosegel en zadetek in zabeležil kar 12 podaj, a klub iz Sinsheima ni izkoristil možnosti, da kupi levega bočnega branilca. Hoffenheim ga bi lahko ob koncu posoje kupil za odškodnino v višini 20 milijonov evrov.

Kljub temu da je Hoffenheim zavrnil podpis, imajo zahvaljujoč odkupni klavzuli tudi preostali klubi možnost, da Španca pripeljejo za 20 milijonov evrov. Šestindvajsetletnik naj bi se sicer že odločil za Galatasaray, a Turki ne želijo plačati zahtevane odškodnine. Pogajanja med kluboma zato še nista zaključena. Biki istočasno nadaljujejo pogovore z Manchester Cityjem, ki želi kupiti Joška Gvardiola.

Foto: Boris Streubel/Bundesliga/Bundesliga Collection via Getty Images

Zadnje video vsebine

1

VIDEO: Orli v sodniškem dodatku do točke proti Bayernu...Več

2

Herlings udaril po FIM: “Vsak dan mi je bolj jasno, zakaj se vse več dirkačev iz Evrope odloča za selitev v ZDA” (VIDEO, FOTO)...Več

3

Boromisa po zgledu četrtkovega tekmeca: Verjamemo, da bo Sanchez naš trener še 17 let (VIDEO)...Več

Najbolj brano ta mesec

1

O superherojih, ki to še nista...Več

2

Alarm Rodri...Več

3

Boromisa: “Imamo fante, ki lahko igrajo na evropski ravni” (VIDEO)...Več