single
[3137]
196626

Kanadski zvezdnik Bayernu kravžlja živce

Avtor: Klemen Verlič
1. 7. 2023, 09.15

Kaj se dogaja z odnosom Alphonsa Davisa in Bayerna? Med obema stranema v zadnjih dneh prihaja do vse več trenj.

Odnos med Bayernom in njegovim bočnim branilcem se zdi vse bolj skrhan. Vse se je začelo z izjavo agenta Kanadčana Nicka Huoseha, da se je o morebitni selitvi Daviesa že pogovarjal z različnimi klubi. Tudi v medijih so se nato začele pojavljati zgodbe o tem, da naj bi si bočni branilec želel preseliti v Real Madrid, kamor ga je vabil nekdanji soigralec David Alaba. Situacija pa se je še poslabšala, ko je Davies javno priznal, da mu Bayern navkljub njegovim željam ne pusti igrati na položaju krilnega napadalca, kjer bi se raje preizkusil, kot na položaju bočnega branilca.

Tudi zaradi omenjenih dejavnikov obe strani še nista uspeli doseči dogovora o podaljšanju sodelovanja. Po poročanju priznanega Bildovega novinarja Christiana Falka naj bi Daviesov agent pogajanja zavlačeval  v upanju, da svojo ponudbo za nakup pošlje madridski Real. Kanadčana naj bi prav tako zmotil odhod Hasana Salihamidžića s kluba, saj je bil 22-letnik z njim že zelo blizu dogovora o podaljšanju pogodbe.

Bayern si vseeno prizadeva priti do sporazuma, z mladim zvezdnikom. V primeru, da mu tega ne uspe doseči, pa se zdi, da so Bavarci s prihodom Raphaela Guerreira tudi že poskrbeli za plan B.

Foto: Sebastian Widmann/Bundesliga/Bundesliga Collection via Getty Images

Zadnje video vsebine

1

VIDEO: Orli v sodniškem dodatku do točke proti Bayernu...Več

2

Herlings udaril po FIM: “Vsak dan mi je bolj jasno, zakaj se vse več dirkačev iz Evrope odloča za selitev v ZDA” (VIDEO, FOTO)...Več

3

Boromisa po zgledu četrtkovega tekmeca: Verjamemo, da bo Sanchez naš trener še 17 let (VIDEO)...Več

Najbolj brano ta mesec

1

O superherojih, ki to še nista...Več

2

Alarm Rodri...Več

3

Boromisa: “Imamo fante, ki lahko igrajo na evropski ravni” (VIDEO)...Več