single
[3137]
196343

Na vidiku prestopna bomba? Bayern že ponudil 70 milijonov za Harryja Kana

Avtor: Klemen Verlič
27. 6. 2023, 15.59

Kot poroča The Athletic, Bayern stopnjuje svoje zanimanje za Harryja Kana. Zanj naj bi Bavarci že poslali tudi prvo ponudbo.

Bayern se je za usluge angleškega reprezentanta resno zanimal že prejšnje poletje, a se za nakup golgeterja Tottenhama na koncu ni odločil. Po odhodu Roberta Lewandowskega in poškodbi Sadia Maneja, pa Bavarci znova iščejo načine, kako izboljšati napad svojega moštva, ki v lanski sezoni kljub osvojenemu naslovu v Bundesligi ni bilo tako dominantno kot v preteklih letih.

Prvo ime na spisku želja Bayerna pa naj bi bil znova prav Harry Kane. Konkretnejši lov na njegov podpis s strani Bavarcev v naslednjih tednih pričakujejo tudi nemški mediji. Bayern naj bi z napadalcem prav tako že stopil v stik, Tottenhamu pa za njegov nakup ponudil 70 milijonov evrov, a so Angleži prvotni znesek zavrnili.

Devetindvajsetletniku, ki je za londonski klub v lanski sezoni na 49 tekmah dosegel 32 zadetkov, aktualna pogodba s trenutnim delodajalcem prav tako poteče po koncu prihodnje sezone, kar bi lahko Bayern v nadaljnjih pogajanjih izkoristil sebi v prid.

Foto: MIke Egerton via Guliver

Zadnje video vsebine

1

VIDEO: Orli v sodniškem dodatku do točke proti Bayernu...Več

2

Herlings udaril po FIM: “Vsak dan mi je bolj jasno, zakaj se vse več dirkačev iz Evrope odloča za selitev v ZDA” (VIDEO, FOTO)...Več

3

Boromisa po zgledu četrtkovega tekmeca: Verjamemo, da bo Sanchez naš trener še 17 let (VIDEO)...Več

Najbolj brano ta mesec

1

O superherojih, ki to še nista...Več

2

Alarm Rodri...Več

3

Boromisa: “Imamo fante, ki lahko igrajo na evropski ravni” (VIDEO)...Več