single
[3137]
196325

Mladi up Wolfsburga jasen: Želim igrati za Dortmund

Avtor: Klemen Verlič
27. 6. 2023, 17.03

Talentirani vezist Wolfsburga Felix Nmecha je po poročanju nemških medijev vodilnim v klubu že sporočil, da se v poletnem prestopnem roku želi preseliti v dortmundsko Borussio.

Kot dodajajo Bild, Wolfsburger Allgemeine, Aller-Zeitung in drugi, bo Borussia prihod 22-letnega talenta že lahko naznanila v naslednjih dneh. Nmecha je namreč vodstvo Wolfsburga prosil, če ga lahko novemu delodajalcu proda v čim krajšem času. To naj bi bili Volkovi tudi pripravljeni storiti.

Dortmund je prav tako že zelo blizu končnega dogovora z igralcem glede plače in pogodbe, ki naj bi trajala vsaj tri leta. Prav tako sta kluba v pogajanjih glede zneska za vzhajajočo zvezdo že blizu strinjanju. Odškodnina pa se bo po vsej verjetnosti gibala med 20 in 25 milijonov evrov. Borussia si Nmecho v svoje vrste želi zvabiti najkasneje do petega julija, ko bo klub začel s pripravami na prihodnjo sezono.

Do takrat pa se klub iz Dortmunda prav tako trudi pridobiti podpis 18-letnega čudežnega dečka Adre Gülerja. A se za turškega mladeniča, ki je član Fenerbahčeja, Borussia poteguje s številnimi klubi iz celotne Evrope.

Foto: Boris Streubel/Bundesliga/Bundesliga Collection via Getty Images

Zadnje video vsebine

1

VIDEO: Orli v sodniškem dodatku do točke proti Bayernu...Več

2

Herlings udaril po FIM: “Vsak dan mi je bolj jasno, zakaj se vse več dirkačev iz Evrope odloča za selitev v ZDA” (VIDEO, FOTO)...Več

3

Boromisa po zgledu četrtkovega tekmeca: Verjamemo, da bo Sanchez naš trener še 17 let (VIDEO)...Več

Najbolj brano ta mesec

1

O superherojih, ki to še nista...Več

2

Alarm Rodri...Več

3

Boromisa: “Imamo fante, ki lahko igrajo na evropski ravni” (VIDEO)...Več