single
[3137]
196202

Eden od največjih talentov na svetu blizu prestopa v Dortmund

Avtor: Klemen Verlič
25. 6. 2023, 12.07

Turški mediji poročajo, da je čudežni deček Arda Güler na pragu prestopa v Borussio Dortmund. Komaj 18-letni član Fenerbahčeja velja za enega od najperspektivnejših mladih nogometašev na svetu.

Za turškega najstnika se že več tednov zanima več evropskih klubov, najbližje njegovemu podpisu pa naj bi bila prav dortmundska Borussia. Agent in oče izjemno talentiranega člana Fenerbahčeja išče novo destinacijo za mladega dragulja, ki ima v pogodbi vključeno odkupno klavzulo v višini 17,5 milijona evrov. Znesek naj bi bili pripravljeni plačati številni klubi v Angliji, Italiji in Španiji, a naj bi si Güler želel prestopa v nemško Bundesligo.

Glavni konkurent Borussie v lovu na podpis štirikratnega turškega reprezentanta naj bi bil tako RB Leipzig. A kot je za Radyo Gol povedal njegov trener v nižjih selekcijah Erol Tokgölzer, je Gülerjeva družina že zelo blizu sprejema odločitve o naslednji destinaciji mladega talenta. “Pred nekaj dnevi sem se pogovarjal z njegovim očetom. Odloča se le še med dvema kluboma. Najbolj verjeten je prestop v Borussio, možnost pa je tudi Lepzig. Mislim, da bo kmalu vse jasno” je povedal Tokgölzer.

Borussia naj bi bila sicer prav tako blizu nakupa napadalca Wolfsburga Felixa Nmeche za približno 20 milijonov evrov.

Foto: Seskimphoto/Avalon via Guliver

 

Zadnje video vsebine

1

VIDEO: Orli v sodniškem dodatku do točke proti Bayernu...Več

2

Herlings udaril po FIM: “Vsak dan mi je bolj jasno, zakaj se vse več dirkačev iz Evrope odloča za selitev v ZDA” (VIDEO, FOTO)...Več

3

Boromisa po zgledu četrtkovega tekmeca: Verjamemo, da bo Sanchez naš trener še 17 let (VIDEO)...Več

Najbolj brano ta mesec

1

O superherojih, ki to še nista...Več

2

Alarm Rodri...Več

3

Boromisa: “Imamo fante, ki lahko igrajo na evropski ravni” (VIDEO)...Več