single
[3137,2]
196150

Bayern še naprej širi seznam želja: Novi tarči Phillips in Sangare

Avtor: Urban Kolman
24. 6. 2023, 15.47

Bayern je še naprej izjemno dejaven v poletnem prestopnem roku. Nemški prvaki želijo pred novo sezono konkretno okrepiti ekipo. Že pred prestopnim rokom sta kot prosta igralca prišla Portugalec Raphael Guerreiro in Avstrijec Konrad Laimer. Bavarci so z okrepitvami hkrati poslabšali kadre največjih rivalov za naslov Borussie Dortmund in RB Leipzig. Zdaj iščejo nove igralce, ki bi izboljšali obrambo, vezno linijo in napad.

Vodstvo kluba je že celotno lansko sezono bilo jasno, da bodo Bavarci poleti iskali novega napadalca, ki bi nadomestil Roberta Lewandowskega. A za zdaj so pri Bayernu osredotočeni na obrambo in vezo. Že nekaj časa se prvake povezuje z bočnima branilcema Kylom Walkerjem in Cesarjem Azpilicueto. Seznamu se je po novem pridružil branilec Nice Youcef Atal. Alžirec lahko igra tudi na desni strani vezne linije.

Prav tako se pri Bayernu želijo okrepiti na položaju zadnjega vezista. Prva tarča je bil Declan Rice, a igralec West Hama želi ostati v premier ligi. Zanimali so se tudi za vezista Ajaxa Edsona Alvareza. Možni alternativi naj bi v zadnjem času postala Anglež Kalvin Phillips in Afričan  Ibrahim Sangaré.

Kljub napovedim pa Bayern še vedno ni razkril, kdo bo okrepil napad. Med tarčami pred poletjem sta bila Victor Osimhen in Harry Kane, a prestopa sta zaradi finančnih zahtev Napolija in Tottenhama neizvedljiva. Ena od možnosti ostaja francoski napadalec Frankfurta Randal Kolo Muani.

Foto: Guliver Images

 

Zadnje video vsebine

1

VIDEO: Orli v sodniškem dodatku do točke proti Bayernu...Več

2

Herlings udaril po FIM: “Vsak dan mi je bolj jasno, zakaj se vse več dirkačev iz Evrope odloča za selitev v ZDA” (VIDEO, FOTO)...Več

3

Boromisa po zgledu četrtkovega tekmeca: Verjamemo, da bo Sanchez naš trener še 17 let (VIDEO)...Več

Najbolj brano ta mesec

1

O superherojih, ki to še nista...Več

2

Alarm Rodri...Več

3

Boromisa: “Imamo fante, ki lahko igrajo na evropski ravni” (VIDEO)...Več