single
[3137]
195867

Bayern aktiven v iskanju okrepitev v obrambi

Avtor: Klemen Verlič
21. 6. 2023, 18.33

Potem, ko so nemški mediji poročali, da je prestopu v Bayern izjemno blizu Kyle Walker, nemški prvaki zdaj zanj že iščejo alternative.

Še pred kratkim se je zdelo, da bo branilec Manchester Cityja v prihodnji sezoni nosil dres bavarskega ponosa, a so se pogovori na relaciji Kyle Walker – Bayern v zadnjih dneh precej ohladili. Thomas Tuchel naj bi zato po pogovoru z novopečenim evropskim klubskim prvakom že našel novo ime na spisku njegovih želja. To naj bi bil izkušeni branilec Chelseaja Cesar Azpilicueta.

Kot poroča Bild je tudi s Špancem Bayern že stopil v stik. Nekdanjemu varovancu Tuchla pa pogodba z londonskim klubom poteče po koncu prihodnje sezone. Po ocenah Bayerna gre za podoben tip igralca, ki se dobro znajde tako v osrčju obrambe kot na položaju bočnega branilca.

Poleg obrambe pa Bavarci v teh dneh želijo okrepiti tudi svojo vezno linijo. Zanimajo se predvsem za mladega defenzivnega vezista Edsona Alvareza, ki igra za Ajax. Za Mehičana pa se ogreva tudi dortmundska Borussia.

Foto: Sebastian Widmann/Bundesliga/Bundesliga Collection via Getty Images

Zadnje video vsebine

1

VIDEO: Orli v sodniškem dodatku do točke proti Bayernu...Več

2

Herlings udaril po FIM: “Vsak dan mi je bolj jasno, zakaj se vse več dirkačev iz Evrope odloča za selitev v ZDA” (VIDEO, FOTO)...Več

3

Boromisa po zgledu četrtkovega tekmeca: Verjamemo, da bo Sanchez naš trener še 17 let (VIDEO)...Več

Najbolj brano ta mesec

1

O superherojih, ki to še nista...Več

2

Alarm Rodri...Več

3

Boromisa: “Imamo fante, ki lahko igrajo na evropski ravni” (VIDEO)...Več