single
[2759]
195758
sport_tv_logo_navigation_mini.png

Strelec zadetka Šporar: “Predstava ni bila toliko lepa, kot je bila borbena” (VIDEO)

Avtor: Urban Kolman
19. 6. 2023, 23.44

Slovenija je drugi kvalifikacijski cikel za evropsko prvenstvo zaključila z neodločenim izidom proti Danski. Slovenci so doma proti favoritom skupine iztržili borbeno točko. Končni izid je bil 1:1. Za varovance Matjaža Keka je edini zadetek dosegel Andraž Šporar.

S strelcem smo se pogovarjali po srečanju. V uvodu je dejal: “Predstava ni bila toliko lepa, kot je bila borbena. Na igrišču smo pustili zadnji atom. Na koncu se je to obrestovalo. Izredno pomembna točka za nadaljevanje.”

“Normalno, da po porazu vzdušje ni bilo najboljše. Vedeli smo, da z današnjim pozitivnim rezultatom, kar neodločen izid proti takšni reprezentanci tudi je, se lahko vrnemo na pravo pot. Dobra popotnica za naslednji dve tekmi v septembru,” je dodal.

VIDEO: Strelec Šporar po tekmi z Dansko

Video is not available for your country.

Video, foto: Šport TV

Zadnje video vsebine

1

Ne bi verjeli, če ne bi videli! Švedski vratar branil nemogoče (VIDEO)...Več

2

NAPOVED TEDNA: Nekdanji serijski prvak proti aktualnemu, Gajser še ni rekel zadnje, Domžalčani v iskanju prve zmage proti Mariboru (VIDEO)...Več

3

Murić izpostavil, kaj Olimpija potrebuje za dolgoročni uspeh: Časov, ko je bila Olimpija prepoznavna zaradi posameznikov, ni več (VIDEO)...Več

Najbolj brano ta mesec

1

Alarm Rodri...Več

2

Gajser še ni vrgel puške v koruzo: Kljub izgubi rdeče številke se bom boril vse do konca...Več

3

Boromisa: “Imamo fante, ki lahko igrajo na evropski ravni” (VIDEO)...Več