single
[2759]
195741
sport_tv_logo_navigation_mini.png

Kek po borbeni točki: “Slovenija, če se bori in je osredotočena, lahko parira vsakemu.” (VIDEO)

Avtor: Urban Kolman
19. 6. 2023, 23.28

Slovenija je v kvalifikacijah za evropsko prvenstvo prišla do prvega neodločenega izida. V razprodanih Stožicah so se z Danci razšli z rezultatom 1:1. Na polovici prvega polčasa so povedli varovanci Matjaža Keka. Zadetek je dosegel Andraž Šporar. Danci so izenačili tik pred koncem polčasa, ko je že svoj šesti zadetek v kvalifikacijah dosegel Rasmus Hoejlund.

Slovenski selektor Kek je bil kljub rezultatu zadovoljen z igro svojih varovancev: “Mislim, da je tekma pokazala drugo sliko Slovenije. Fantom čestitam za strašno voljni moment. Na koncu vidite, kako pomembna je atmosfera. Jasno je, da proti takšnim reprezentancam, kot je Danska, trpiš. Ampak tudi mi smo imeli nekaj svojih momentov. Končno iz izigrane prekinitve dali lep gol.”

“Na koncu je bilo videti, da je nekaterih igralcev zmanjkalo, ampak sekati ritem, potem ko si v takšnem pritisku bi bil riziko. Vesel sem, da so fantje zdržali. Tekma je pokazala, kako močna je Danska ekipe, ampak Slovenija, če se bori in je osredotočena, lahko parira vsakemu.”

V nadaljevanju je dodal, da je bil z borbeno predstavo igralcev zadovoljen in poudaril, da kot ključna meseca vidi kvalifikacije v septembru in oktobru. Prav tako se je strinjal  s Stojanovićem, ko je dejal, da bi lahko Slovenija zmagala, a da je bil rezultat realen prikaz dogajanja. Pohvalil je tudi gledalce v zapolnjenih Stožicah.

VIDEO: Kek po tekmi z Dansko

Video is not available for your country.

Video, foto: Šport TV

Zadnje video vsebine

1

Ne bi verjeli, če ne bi videli! Švedski vratar branil nemogoče (VIDEO)...Več

2

NAPOVED TEDNA: Nekdanji serijski prvak proti aktualnemu, Gajser še ni rekel zadnje, Domžalčani v iskanju prve zmage proti Mariboru (VIDEO)...Več

3

Murić izpostavil, kaj Olimpija potrebuje za dolgoročni uspeh: Časov, ko je bila Olimpija prepoznavna zaradi posameznikov, ni več (VIDEO)...Več

Najbolj brano ta mesec

1

Alarm Rodri...Več

2

Gajser še ni vrgel puške v koruzo: Kljub izgubi rdeče številke se bom boril vse do konca...Več

3

Boromisa: “Imamo fante, ki lahko igrajo na evropski ravni” (VIDEO)...Več