single
[3137,2]
195111

Pri Borussii še vedno težko spregovorijo o zadnjem krogu

Avtor: Marko Premrl
13. 6. 2023, 07.48

Borussia Dortmund je imela letos zlato priložnost, da prekine zmagovalno serijo Bayerna v državnem prvenstvu, vendar pa so rumeno-črni zapravili prvo mesto v zadnjem krogu. Emre Can, eden najbolj izkušenih posameznikov Borussie, priznava, da ga še danes poštene peče, ko debata naleti na omenjeno tematiko.

Če bi Borussia v zadnjem krogu premagala Mainz, bi se eno leto lahko bahala z naslovom nemškega prvaka. V zadnjem krogu so iztržili le remi z 2:2, medtem ko je Bayern ob polnem izkupičku spet skočil na prvo mesto.

“Vsi v mestu so bili pripravljeni na proslavljanje. Ni nam uspelo in verjetno bomo za vse življenje pomnili ta polom,” je dejal vezist, ki je bil v središču dogajanj tistega dne. Ko je Borussia proti Mainzu zaostajal z 0:1, jim je sodnik dosodil 11-metrovko. Can je bil zadolžen za udarec, vendar je poskus prepustil Sebastianu Hallerju, ki je slabo izvedel strel z bele točke.

“Bil sem samozavesten, pristopil je Haller in dejal, da bi on rad poskusil. Prepustil sem mu udarec. A ga ničesar ne obtožujem, še vedno pa težko govorim o tem dnevu,” je še razkril ozadje tiste enajstmetrovke Can.

 

Foto: Guliver Image

Zadnje video vsebine

1

VIDEO: Orli v sodniškem dodatku do točke proti Bayernu...Več

2

Herlings udaril po FIM: “Vsak dan mi je bolj jasno, zakaj se vse več dirkačev iz Evrope odloča za selitev v ZDA” (VIDEO, FOTO)...Več

3

Boromisa po zgledu četrtkovega tekmeca: Verjamemo, da bo Sanchez naš trener še 17 let (VIDEO)...Več

Najbolj brano ta mesec

1

O superherojih, ki to še nista...Več

2

Alarm Rodri...Več

3

Boromisa: “Imamo fante, ki lahko igrajo na evropski ravni” (VIDEO)...Več