single
[3137]
194873

Agent zvezdnika Bayerna provocira bavarske veljake: Zanimanje Reala nam še kako godi!

Avtor: Blaž Magdič
10. 6. 2023, 12.01

Kljub temu, da je Bayern pred dnevi že enajstič zapored postal nemški državni prvak, pa v nogometnih krogih na Bavarskem ne pričakujejo mirnega poletja. Oliver Kahn in Hasan Salihamidžić, ki sta opravljala vlogo glavnih klubskih operativcev, sta že izgubila službo, obetajo se tudi nekatere spremembe v igralskem kadru.

Nova zvezdica v Bundesligi je za velikana z Allianz Arene sicer osnovni cilj vsake sezone, a v epizodi 2022/2023 so Thomas Müller in soigralci zatajili predvsem v elitni ligi prvakov in v pokalnem tekmovanju.

Iz dneva v dan se v nemških medijih pojavljajo govorice o odhodih prvokategornikov, nezadovoljen s trenutno situacijo je bojda tudi Alphonso Davies. Sijajni Kanadčan, ki velja za enega najhitrejših igralcev na evropskih zelenicah, ima veljavno pogodbo do junija 2025, ko bi lahko Bavarsko zapustil kot prost igralec.

Že zdaj se za usluge 22-letnika, ki je na tržnici vreden kar 70 milijonov evrov, resno zanima madridski Real. “Gre za velik klub, vedno sem bil njihov navijač,” je pomenljivo povedal zastopnik Daviesa Nick Huoseh.

“Ne bi rad zmanjševal veličine Bayerna, ki je velik klub, a Real je neverjetna znamka, ki ima štirinajst naslovov v ligi prvakov. Lagal bi, če bi rekel, da nismo ponosni, ko slišimo, da se Madridčani zanimajo za Alphonsa,” je provokativno zaključil agent.

 

Foto: Christian Kaspar-Bartke/Bundesliga/Bundesliga Collection via Getty Images

Zadnje video vsebine

1

VIDEO: Orli v sodniškem dodatku do točke proti Bayernu...Več

2

Herlings udaril po FIM: “Vsak dan mi je bolj jasno, zakaj se vse več dirkačev iz Evrope odloča za selitev v ZDA” (VIDEO, FOTO)...Več

3

Boromisa po zgledu četrtkovega tekmeca: Verjamemo, da bo Sanchez naš trener še 17 let (VIDEO)...Več

Najbolj brano ta mesec

1

O superherojih, ki to še nista...Več

2

Alarm Rodri...Več

3

Boromisa: “Imamo fante, ki lahko igrajo na evropski ravni” (VIDEO)...Več