single
[3137]
193779

Po najtežjem porazu kariere lovoriko “podaril” Bayernu, več deset tisoč navijačev pa vzklikalo njegovo ime (VIDEO)

Avtor: Blaž Magdič
29. 5. 2023, 10.42

Zadnjo majsko soboto je padel zastor nad dogajanjem med nemško nogometno elito v sezoni 2022/2023. V drugo ligo se selita nekdanja velikana Schalke in berlinska Hertha, z novo, že enajsto zaporedno lovoriko, se je okronal Bayern.

Bavarci, ki sicer tradicionalno veljajo za glavne favorite Bundeslige, pred zadnjim krogom škarij in platna niso imeli v svojih rokah. Njihovi največji rivali iz Dortmunda bi v primeru domače zmage proti Mainzu prvič po letu 2012 dvignili lovoriko, a mlada ekipa Borussie je padla na testu vseh testov in proti Mainzu remizirala z 2:2.

Na razprodanem Signal Iduna Parku je navijaški “rumeni zid” pričakoval vrhunec desetletja, namesto tega pa dočakal eno največjih razočaranj v klubski zgodovini. Kljub šokantnemu zaključku pa so navijači v Porenju glavnemu trenerju in igralcem namenili vzklike podpore, v nekem trenutku je več deset tisoč privržencev vzklikalo ime glavnega trenerja Edina Terzića, kar je štiridesetletnika povsem zlomilo.

Foto: Lukas Schulze/Bundesliga/Bundesliga Collection via Getty Images
Video: Felix Tamsut/Twitter

Zadnje video vsebine

1

VIDEO: Orli v sodniškem dodatku do točke proti Bayernu...Več

2

Herlings udaril po FIM: “Vsak dan mi je bolj jasno, zakaj se vse več dirkačev iz Evrope odloča za selitev v ZDA” (VIDEO, FOTO)...Več

3

Boromisa po zgledu četrtkovega tekmeca: Verjamemo, da bo Sanchez naš trener še 17 let (VIDEO)...Več

Najbolj brano ta mesec

1

O superherojih, ki to še nista...Več

2

Alarm Rodri...Več

3

Boromisa: “Imamo fante, ki lahko igrajo na evropski ravni” (VIDEO)...Več