single
[3137,2]
192006

Kovač po debaklu: “Še kako smo si zaslužili tako visok poraz!”

Avtor: Rene Vidmar
9. 5. 2023, 09.33

Nogometaši Wolfsburga so v nedeljo doživeli pravo malo katastrofo. Dortmundska Borussia jim je na domačem Signal Iduna Parku namreč odčitala pravo lekcijo. "Rumeno-črni" so »volkove ugnali s 6:0 in tako poskrbeli za najvišji poraz čete Nika Kovača v letošnji sezoni.

“Točno tega si nismo želeli. Igrali smo brez želje in odločnosti. Danes proti Dortmundu nismo imeli nikakršnih možnosti. Poraz s 6:0 je bil točno to, kar smo si zaslužili. V naslednjih tednih bomo morali pokazati svoj pravi jaz,” je po srečanju poudaril hrvaški strokovnjak.

Wolfsburg se je sicer pred nedeljskim fiaskom nahajal v dobri formi. “Volkovi” so namreč pred nedeljskim porazom zabeležili dve zanesljivi zmagi. Bochum in Mainz so namreč ugnali s skupnim izidom 8:1.

Kljub devetemu porazu v letošnji bundesligaški sezoni pa Kovačevi varovanci ostajajo v igri za mesta, ki prinašajo evropska klubska tekmovanja. Zaostanek za šestim Bayerjem iz Leverkusna namreč znaša zgolj dve točki.

Priložnost za nove točke bodo Wolfsburgovi nogometaši imeli v soboto, ko se bodo udarili s Hoffenheimom.

Foto: Boris Streubel/Bundesliga/Bundesliga Collection via Getty Images

Zadnje video vsebine

1

VIDEO: Orli v sodniškem dodatku do točke proti Bayernu...Več

2

Herlings udaril po FIM: “Vsak dan mi je bolj jasno, zakaj se vse več dirkačev iz Evrope odloča za selitev v ZDA” (VIDEO, FOTO)...Več

3

Boromisa po zgledu četrtkovega tekmeca: Verjamemo, da bo Sanchez naš trener še 17 let (VIDEO)...Več

Najbolj brano ta mesec

1

O superherojih, ki to še nista...Več

2

Alarm Rodri...Več

3

Boromisa: “Imamo fante, ki lahko igrajo na evropski ravni” (VIDEO)...Več