single
[3137]
191777

VIDEO: Ko te v boju za obstanek v 101. minuti reši VAR

Avtor: Kenny Jan
6. 5. 2023, 12.07

V petek sta se na začetku 31. kroga elitne nemške nogometne Bundeslige pomerila domači Mainz in gostujoči Schalke. Po tem, ko so v prejšnjem krogu v podaljšku doma premagali Werder, so gostje iz Gelsenkirchna tokrat - ravno tako v podaljšku - na kolena spravili Mainz, ki se bori za Evropo. Zadnji zadetek za 2:3 je padel v 11. minuti nadomestila igralnega časa.

Sicer je Schalke tudi povedel, v prednost ga je v 26. minuti popeljal Marius Bülter in s tem postavil tudi izid prvega polčasa.

V drugega so bolje vstopili domačini, ki so v 53. minuti prek Leandra Barreira prišli do prvega izenačenja. Že čez 7 minut se je tehtnica ponovno prevesila na stran gostov, za katere je zadel Tom Krauss. V 70. minuti je prosti strel fantastično izvedel Aaron Martin in Mainzu priigral ponovno poravnanje izida.

Za Mainz bi morebitna točka pomenila neuspeh, a je globoko v sodnikovem dodatku doživel še večji šok. Schalke je s pomočjo VAR-a prišel do najstrožje kazni. V zadetek jo je realiziral Marius Bülter in s tem svojo ekipo dvignil iz cone izpada, kjer se je nahajala celotno tekmovalno obdobje. Mainz ostaja s tekmo več na osmem mestu in ponovno tvega, da se mu bodo evropska mesta dodatno oddaljila.

VIDEO: Dramatična končnica dvoboja med Mainzem in Schalkejem

Video is not available for your country.

Video: ŠTV
Foto: ŠTV

Zadnje video vsebine

1

VIDEO: Orli v sodniškem dodatku do točke proti Bayernu...Več

2

Herlings udaril po FIM: “Vsak dan mi je bolj jasno, zakaj se vse več dirkačev iz Evrope odloča za selitev v ZDA” (VIDEO, FOTO)...Več

3

Boromisa po zgledu četrtkovega tekmeca: Verjamemo, da bo Sanchez naš trener še 17 let (VIDEO)...Več

Najbolj brano ta mesec

1

O superherojih, ki to še nista...Več

2

Alarm Rodri...Več

3

Boromisa: “Imamo fante, ki lahko igrajo na evropski ravni” (VIDEO)...Več