single
[3137,2]
191702

Pri Bayernu so se odločili: Poleti prihaja Kolo Muani

Avtor: Urban Kolman
5. 5. 2023, 16.30

Po poročanju angleškega časnika The Independent bo Bayern povlekel prvo potezo na poletni nogometni tržnici. Že nekaj časa je jasno, da bodo poleti najvišje na listi želja največjih klubov napadalci. Novega napadalca poleg Bayerna iščejo tudi pri PSG-ju, Manchester Unitedu in Chelseaju. Ravno Bavarci naj bi naredili prve resne korake in začeli pogovore za prestop Francoza Randala Kolo Muanija.

Kolo Muani letos blesti v dresu Eintracht Frankfurta. Bayern naj bi bil zanj pripravljen odšteti tudi do 100 milijonov evrov. Prva želja vseh velikanov je sicer napadalec Napolija Victor Osimhen, a novi italijanski prvak naj bi zanj zahteval vsaj 150 milijonov evrov. Pri Bayern se je zato odločil za alternative. Na seznamu so imeli tudi angleškega kapetana Harryja Kana, a napadalec Tottenhama želi ostati v Premier ligi.

Prestop Kolo Muanija v Bayern bi tako sprožil domino učinek. United in Chelsea bi se tako obrnila proti Osimhenu in Kanu. Angleževa pogodba s Tottenhamom traja le še eno sezono, a predsednik kluba Daniel Levy kljub temu devetindvajsetletnika ne želi prodati neposrednemu tekmecu. Zato bosta morala angleška velikana najverjetneje pogledati tudi proti nekaterim manj izpostavljenim igralcem, kot sta Argentinec Lautaro Martinez in Danec Rasmus Hojlund.

Foto: Simon Hofmann/Bundesliga/Bundesliga Collection via Getty Images

Zadnje video vsebine

1

VIDEO: Orli v sodniškem dodatku do točke proti Bayernu...Več

2

Herlings udaril po FIM: “Vsak dan mi je bolj jasno, zakaj se vse več dirkačev iz Evrope odloča za selitev v ZDA” (VIDEO, FOTO)...Več

3

Boromisa po zgledu četrtkovega tekmeca: Verjamemo, da bo Sanchez naš trener še 17 let (VIDEO)...Več

Najbolj brano ta mesec

1

O superherojih, ki to še nista...Več

2

Alarm Rodri...Več

3

Boromisa: “Imamo fante, ki lahko igrajo na evropski ravni” (VIDEO)...Več