single
[3137,2]
190598

VIDEO: Serija napak Bochuma za bizaren zadetek volkov (VIDEO)

Avtor: Urban Kolman
23. 4. 2023, 12.10

Wolfsburg, ki ga v letošnji sezoni uspešno vodi hrvaški strateg Niko Kovač, je v devetindvajsetem krogu nemškega prvenstva gostoval pri Bochumu. Domačini se pred koncem sezone borijo za obstanek, medtem ko volkovi lovijo evropska mesta. Varovanci Kovača so po treh slabših rezultatih nujno potrebovali zmago, če so hoteli ohraniti možnosti za Evropo. Do nje so tudi prišli. Na Vonovia Ruhrstadionu so zmagali s 5:1.

Po prvem polčasu so volkovi vodili že s 3:0. Zadetke so dosegli Mattias Svanberg, Jakub Kaminski in Patrick Wimmer. Svanberg je na začetku drugega polčasa povišal vodstvo z bizarnim zadetkom, kjer sta veliki napaki storila domači vezist Kevin Stöger in vratar Manuel Riemann.

VIDEO: Zadetek Svanberga

Video is not available for your country.

Pred koncem obračuna je častni zadetek za Bochum dosegel Moritz Broschinski. Gostje so kasneje zapravili še enajstmetrovko, ko je okvir vrat stresel Jonas Wind, a so vseeno dodali še peti zadetek, ki ga je v 77. minuti dosegel Luca Waldschmidt.

Wolfsburg je tako skočil na osmo mesto in prehitel Eintracht Frankfurt, ki je izgubil gostovanje pri Borussii Dortmund. Zeleno-beli imajo triinštirideset točk in za šestim Mainzem zaostajajo za dve točki.

Video, foto: Šport TV

Zadnje video vsebine

1

VIDEO: Orli v sodniškem dodatku do točke proti Bayernu...Več

2

Herlings udaril po FIM: “Vsak dan mi je bolj jasno, zakaj se vse več dirkačev iz Evrope odloča za selitev v ZDA” (VIDEO, FOTO)...Več

3

Boromisa po zgledu četrtkovega tekmeca: Verjamemo, da bo Sanchez naš trener še 17 let (VIDEO)...Več

Najbolj brano ta mesec

1

O superherojih, ki to še nista...Več

2

Alarm Rodri...Več

3

Boromisa: “Imamo fante, ki lahko igrajo na evropski ravni” (VIDEO)...Več