single
[3137,2]
190572

Krizi Bayerna ni videti konca: Mainz še dodal sol na rane (VIDEO)

Avtor: Rene Vidmar
22. 4. 2023, 18.03

Nogometaši Bayerna so v tekmi 29. kroga nemške bundeslige izgubili z Mainzem z 1:3. Bavarci so z novim slabim nastopom spet odprli vrata tekmecem v ligi, Borussia Dortmund ima priložnost, da po večerni tekmi prevzame vodstvo, če bo premagala Eintracht.

Bayern je že več kot mesec dni v veliki krizi, iz katere ni pomagala niti trenerska menjava. V tem času so nemški prvaki izpadli iz pokala in lige prvakov, v prvenstvu, kjer so bili zadnja leta serijski prvaki, pa so prišli do točke, ko lahko prvič po letu 2012 v Nemčiji zmaga nekdo drug.

Vsaj v prvem polčasu še ni kazalo na polom vodilne ekipe, po enem razveljavljenem golu Sadia Maneja zaradi prepovedanega položaja je ta igralec zadel za vodstvo. Toda v nadaljevanju so zagrizeni domači nogometaši postajali vse boj nevarni, po izenačenju Ludovica Ajorqua v 65. minuti pa so popolnoma izkoristili anemične in raztresene tekmece ter v pičlih 12 minutah z zadetkoma Leandra Barreira in Aarona Martina zapečatili usodo Bayerna, sami pa naredili pomemben korak v boju za evropska tekmovanja in začasno skočili na šesto mesto.

VIDEO: Zadetki za 2:1

Video is not available for your country.

VIDEO: Zadetek za 3:1

Video is not available for your country.

Foto/Video: Šport TV
Vir: STA

Zadnje video vsebine

1

VIDEO: Orli v sodniškem dodatku do točke proti Bayernu...Več

2

Herlings udaril po FIM: “Vsak dan mi je bolj jasno, zakaj se vse več dirkačev iz Evrope odloča za selitev v ZDA” (VIDEO, FOTO)...Več

3

Boromisa po zgledu četrtkovega tekmeca: Verjamemo, da bo Sanchez naš trener še 17 let (VIDEO)...Več

Najbolj brano ta mesec

1

O superherojih, ki to še nista...Več

2

Alarm Rodri...Več

3

Boromisa: “Imamo fante, ki lahko igrajo na evropski ravni” (VIDEO)...Več