single
[3137,2]
190466

Kahn se ne ozira na govorice o odhodu: Bayern bomo vrnili tja, kamor sodi!”

Avtor: Rene Vidmar
22. 4. 2023, 09.25

Münchenski Bayern je po odstavitvi Juliana Nagelsmanna z mesta glavnega trenerja in imenovanju Thomasa Tuchla izgubil pomembne obračune. Bavarskemu ponosu se namreč zna zgoditi, da prvič po sezoni 2011/12 ne bo osvojil nobene izmed treh glavnih lovorik. V javnosti so zato vedno glasnejše govorice o tem, da je položaj Oliverja Kahna na vrhu "bavarskega ponosa" vse bolj pod vprašajem.

Bayern je namreč v letošnji sezoni že izločen iz boja v pokalu DFB. Sredi tega tedna je proti Manchester Cityju obstal tudi v ligi prvakov. V domačem prvenstvu se sicer Bavarci z dvema točkama naskoka še vedno nahajajo na vrhu lestvice, toda nestanovitne predstave pri številnih vzbujajo dvom.

Ne glede na dejstva se Kahn ne pusti motiti. “Niti za sekundo nisem podvomil v svoje delo. V prvi vrsti je vedno Bayern. Nedavni rezultati nikakor ne zadovoljijo naših pričakovanj. Vsi v klubu si želimo, da Bayern vrnemo tja, kamor sodi. Na vrh v vseh tekmovanjih. Da bi to dosegli, bomo storili vse, kar bo potrebno.”

Izvršnemu direktorju se sicer zdajšnja pogodba s klubom izteče leta 2024. Predsednik Bayerna Herbert Hainer pa je že pred časom zanikal govorice o Kahnovi odstavitvi.

Bundesliga: Mainz – Bayern München, v soboto od 15.25 na Šport TV1!

Foto: Simon Hofmann/Bundesliga/Bundesliga Collection via Getty Images

Zadnje video vsebine

1

VIDEO: Orli v sodniškem dodatku do točke proti Bayernu...Več

2

Herlings udaril po FIM: “Vsak dan mi je bolj jasno, zakaj se vse več dirkačev iz Evrope odloča za selitev v ZDA” (VIDEO, FOTO)...Več

3

Boromisa po zgledu četrtkovega tekmeca: Verjamemo, da bo Sanchez naš trener še 17 let (VIDEO)...Več

Najbolj brano ta mesec

1

O superherojih, ki to še nista...Več

2

Alarm Rodri...Več

3

Boromisa: “Imamo fante, ki lahko igrajo na evropski ravni” (VIDEO)...Več