single
[2759]
189750
sport_tv_logo_navigation_mini.png

Napoved izjemnega vzdušja: Stožice bodo proti Danski pokale po šivih

Avtor: Rene Vidmar
14. 4. 2023, 11.06

Slovensko reprezentanco sredi junija čaka drugi del tekem kvalifikacij za Evropsko prvenstvo 2024, varovanci Matjaža Keka najprej potujejo na Finsko, nato doma gostijo Dance. Za tekmo z udeleženci zadnjega svetovnega prvenstva je 66 dni pred tekmo pošlo že 5.000 vstopnic, kar kaže na to, da bo Slovenija proti Danski 19. junija nastopila na razprodanih Stožicah.

Slovenija je po prvih dveh krogih kvalifikacij za prvenstvo Stare celine v Nemčiji trenutno vodilna v svoji skupini, medtem ko je Dancem spodrsnilo v Kazahstanu, kjer so Slovenci slavili. Slovenci pa junija najprej potujejo na Finsko (16. junija), nato v ponedeljek, 19. junija ob 20.45 uri, v Stožicah gostijo Dansko. Zdaj je že jasno, da bo tekma odločala o najvišjih mestih na lestvici po štirih krogih.

Za tekmo vlada izredno zanimanje. Do petka je tako že pošlo 5.000 vstopnic. Pri Nogometni zvezi Slovenije vam zato svetujejo, da si tisti, ki bi si tekmo želeli ogledati v živo, vstopnice zagotovijo čim prej.

Vstopnice so sicer na voljo na prodajnih mestih Nogometne zveze Slovenije, Eventima in bencinskih servisih Petrol. Cene za različne kategorije pa se gibljejo od 20 od 25 eur za odrasle. Dijaki, študentje in upokojenci boste za karto morali odšteti 12 ali 15 eurov. Otroška vstopnica do 14 leta starosti pa bo obračunana z 7 in 10 euri.

Finska –Slovenija, 16. junija, Slovenija – Danska, 19. junija v neposrednem prenosu samo na Šport TV!

Foto: Sportida.com
Vir: NZS

Zadnje video vsebine

1

Bayern prvič v sezoni brez vseh točk, lekarnarji na Allianz Areni iztržili remi (VIDEO)...Več

2

Železarji do nove zmage v podaljšku (VIDEO)...Več

3

Ne bi verjeli, če ne bi videli! Švedski vratar branil nemogoče (VIDEO)...Več

Najbolj brano ta mesec

1

Alarm Rodri...Več

2

Gajser še ni vrgel puške v koruzo: Kljub izgubi rdeče številke se bom boril vse do konca...Več

3

Boromisa: “Imamo fante, ki lahko igrajo na evropski ravni” (VIDEO)...Več