single
[3137,2]
189516

Sané glede kritik: “Javnost me pogosto ocenjuje prestrogo!”

Avtor: Rene Vidmar
11. 4. 2023, 17.00

Krilni napadalec Leroy Sane se je vse odkar je leta 2020 Manchester City zamenjal za münchenski Bayern, naposlušal številnih kritik. Te pa so po njegovem mnenju, kot je razkril v enem izmed zadnjih intervjujev, predvsem posledica prevelikih pričakovanj.

“Zavedam se, da se moram v določenih segmentih igre izboljšati. Zabiti moram več golov. A še vedno imam občutek, da me javnost prepogosto prestrogo ocenjuje,” je za nemške medije dejal 27-letnik.

“Ko dosežem zadetek, se me dviguje v višave. Ko imam slab dan, pa razpravljajo, ali sem še dovolj dober za Bayern in reprezentanco. Seveda imaš kot nogometaš vedno prostor za napredek. Toda mediji gredo pri ocenah mojih predstav prepogosto iz ene skrajnosti v drugo. Želel bi si videti bolj uravnoteženih mnenj,” nadaljuje produkt Schalkeja.

Sané je tako pogosto v središču pozornosti, bodisi v pozitivnem ali negativnem smislu. Tega pa Nemec ne mara preveč. “Ne ustreza mi, da se veliko govori o meni. Tudi zaradi tega sam ne dajem veliko intervjujev. Raje se osredotočam na treninge in tekme. Preostali čas pa rad namenim družini,” še zaključi 27-letnik.

Bundesliga: Bayern München – Hoffenheim, v soboto od 15.25 na Šport TV1!

Foto: Sebastian Widmann/Bundesliga/Bundesliga Collection via Getty Images

Zadnje video vsebine

1

VIDEO: Orli v sodniškem dodatku do točke proti Bayernu...Več

2

Herlings udaril po FIM: “Vsak dan mi je bolj jasno, zakaj se vse več dirkačev iz Evrope odloča za selitev v ZDA” (VIDEO, FOTO)...Več

3

Boromisa po zgledu četrtkovega tekmeca: Verjamemo, da bo Sanchez naš trener še 17 let (VIDEO)...Več

Najbolj brano ta mesec

1

O superherojih, ki to še nista...Več

2

Alarm Rodri...Več

3

Boromisa: “Imamo fante, ki lahko igrajo na evropski ravni” (VIDEO)...Več