single
[3137]
189416

Bayern bo kmalu znova okrepil obrambo

Avtor: Klemen Verlič
10. 4. 2023, 14.49

Po poročanjih nemških medijev bo münchenski Bayern kmalu znova lahko računal na francoskega branilca Lucasa Hernandeza, ki se bliža povratku na nogometne zelenice.

Potem ko je Lucas Hernandez staknil poškodbo že po dvajsetih minutah uvodne tekme francoske reprezentance na svetovnem prvenstvu v Katarju, se je 27-letnik na velikonočni ponedeljek soigralcem prvič pridružil na treningu. Eden od stebrov bavarske obrambe je po resni poškodbi kolena šele marca znova začel teči, zdaj pa opravil še en korak na poti do rehabilitacije in povratka.

Na današnjem treningu naj bi Hernandez že opravljal različne vaje z žogo in povišal Bayernova pričakovanja glede njegove vrnitve. Prvotne napovedi po poškodbi so bile namreč, da je njegova sezona po vsej verjetnosti že končala. Francoz pa je po že drugi hujši poškodbi v le nekaj mesecih decembra priznal, da razmišlja celo o koncu profesionalne kariere.

Situacija nekaj mesecev pozneje zdaj izgleda precej bolj rožnata. Nemški prvaki namreč pričakujejo, da bi bil Hernandez lahko za igro nared že do konca meseca. S Francozom pa se medtem že dogovarjajo o podaljšanju sodelovanja. Trenutna pogodba z Bayernom mu namreč poteče po koncu prihodnje sezone.

Foto: Alexander Scheuber/Bundesliga/Bundesliga Collection via Getty Images

Zadnje video vsebine

1

VIDEO: Orli v sodniškem dodatku do točke proti Bayernu...Več

2

Herlings udaril po FIM: “Vsak dan mi je bolj jasno, zakaj se vse več dirkačev iz Evrope odloča za selitev v ZDA” (VIDEO, FOTO)...Več

3

Boromisa po zgledu četrtkovega tekmeca: Verjamemo, da bo Sanchez naš trener še 17 let (VIDEO)...Več

Najbolj brano ta mesec

1

O superherojih, ki to še nista...Več

2

Alarm Rodri...Več

3

Boromisa: “Imamo fante, ki lahko igrajo na evropski ravni” (VIDEO)...Več