single
[3137]
188943

Borussia poleti brez želene okrepitve, Japonec izbral Španijo

Avtor: Kenny Jan
4. 4. 2023, 17.41

Nemški medij Sky Germany poroča, da je vezist nemškega prvoligaša Eintrachta iz Frankfurta Daichi Kamada že dlje časa na radarju dortmundske Borussie. A 'črno-rumeni' se bodo kot kaže za Japoncem 'obrisali pod nosom', saj je slednji veliko bolj naklonjen prestopu na Iberski polotok.

Borussia Dortmund ni več favorit za podpis pogodbe z Daichijem Kamado. Trenutno (še) vezista Eintrachta se je že pozimi povezovalo s prestopom na Signal Iduna Park, sedaj pa so se stiki kot kaže ”ohladili”. Vsaj tako poroča Sky Germany, ki trdi, da se odgovorni pri Borussii in zastopniki 26-letnega japonskega reprezentanta že dolgo niso sestali.

Igralec si namesto Dortmunda veliko raje želi igrati v katalonski prestolnici, v igro za njegove usluge se je namreč vključila Barcelona, ki je roko na srce v svetu nogometa precej bolj renomirano ime v primerjavi z Borussio.

Da se poleti pričakuje Kamadov odhod iz Frankfurta, je potrdil tudi Eintrachtov športni direktor Markus Krösche. Glavni razlog je ta, da vezistu, ki je v aktualnem tekmovalnem obdobju na 24 tekmah Bundeslige dosegel 7 golov in prispeval 5 asistenc, poteče pogodba, ki je ne želi podaljšati, saj si za nadaljevanje kariere želi večje izzive.

Foto: Christian Kaspar-Bartke/Bundesliga/Bundesliga Collection via Getty Images

Zadnje video vsebine

1

VIDEO: Orli v sodniškem dodatku do točke proti Bayernu...Več

2

Herlings udaril po FIM: “Vsak dan mi je bolj jasno, zakaj se vse več dirkačev iz Evrope odloča za selitev v ZDA” (VIDEO, FOTO)...Več

3

Boromisa po zgledu četrtkovega tekmeca: Verjamemo, da bo Sanchez naš trener še 17 let (VIDEO)...Več

Najbolj brano ta mesec

1

O superherojih, ki to še nista...Več

2

Alarm Rodri...Več

3

Boromisa: “Imamo fante, ki lahko igrajo na evropski ravni” (VIDEO)...Več