single
[2759]
187850
sport_tv_logo_navigation_mini.png

Kek: ”Dobro vzdušje je plod dobrih rezultatov” (VIDEO)

Avtor: Kenny Jan
23. 3. 2023, 10.00

Nogometna reprezentanca Slovenije pričenja kvalifikacije za evropsko prvenstvo 2024. Na najdaljšem skupinskem gostovanju se bo pomerila proti izbrani vrsti Kazahstana, ki predvsem na domačem specifičnem terenu nastopa zavidljivo dobro. Selektor Matjaž Kek in igralci obljubljajo, da bodo v obračun krenili z velikim spoštovanjem, a z zavedanjem, da so na vzhod odpotovali z željo po 3 točkah.

Kot se za sleherni reprezentančni cikel spodobi, tudi tokrat selektor ni imel na voljo veliko časa za uigravanje ekipe pred obračunom. ”Šele v ponedeljek smo bili kompletni, torkov trening pa je ponudil ekipo, ki konkurira za začetek tekme. Nekaj pomembnih igralcev v primerjavi s tekmami v ligi narodov je tokrat odsotnih,” je rahle skrbi izrazil Kek in dodal, da jso določeni nogometaši tudi ”načeti”.

Dobri rezultati v ligi narodov so prinesli visoka pričakovanja slovenske javnosti. Kek pravi, da mora delegacija ”razmišljati zgolj, kaj lahko sami storijo, da bodo v tej skupini kar se da konkurenčni.” Da v ekipi vlada dobro vzdušje, je potrdil tudi vezist Adam Gnezda Čerin, eden od kar treh članov grškega velikana Panathinaikosa.

VIDEO: Matjaž Kek in Adam Gnezda Čerin pred obračunom s Kazahstanom

Video is not available for your country.

Kazahstan – Slovenija, v četrtek, ob 16. uri, samo na Šport TV1. Pred tekmo za vas pripravljamo tudi bogat studijski program. Začnemo ob 15.00!

Video: Šport TV
Foto: Šport TV

Zadnje video vsebine

1

Bayern prvič v sezoni brez vseh točk, lekarnarji na Allianz Areni iztržili remi (VIDEO)...Več

2

Železarji do nove zmage v podaljšku (VIDEO)...Več

3

Ne bi verjeli, če ne bi videli! Švedski vratar branil nemogoče (VIDEO)...Več

Najbolj brano ta mesec

1

Alarm Rodri...Več

2

Gajser še ni vrgel puške v koruzo: Kljub izgubi rdeče številke se bom boril vse do konca...Več

3

Boromisa: “Imamo fante, ki lahko igrajo na evropski ravni” (VIDEO)...Več