single
[3137,2]
184882

Kahn po seriji slabih rezultatov opozoril igralce: “Pokazati morate, da igrate za Bayern”

Avtor: Urban Kolman
22. 2. 2023, 15.42

Bavarski velikan ima v letošnji sezoni Bundeslige velike težave. Aktualni prvaki so po 21. krogih še vedno na prvem mestu, a imajo enako število točk kot druga Borussia Dortmund in tretji Union Berlin. Blizu so tudi Freiburg, RB Leipzig in Eintracht Frankfurt, ki zaostajajo za manj kot pet točk. Pritisk na zasedbo Juliana Nagelsmanna se zato stopnjuje, igralce je po novem izpostavil tudi predsednik kluba Oliver Kahn.

Forma Bavarcev je še posebej slaba od začetka drugega dela, ko so na na šestih obračunih zabeležili le dve zmagi, tri remije in en poraz. Ta je prišel v prejšnjem krogu, ko je krvnik Bayerna ponovno bila Borussia Mönchengladbach.

Kahn je v tem tednu spregovoril za Sport Bild in priznal, da je forma nesprejemljiva: “V Bundesligi smo izgubili preveč točk. To se nam ne bi smelo dogajati. Prvi smo le zaradi boljše razlike v zadetkih. Igralci morajo pokazati, da igrajo za Bayern.”

Kljub slabši formi imajo Bavarci priložnost, da se odlepijo od enega izmed glavnih zasledovalcev. Ta konec tedna na Allianz Areni gostijo Union Berlin in z zmago bi znova naredili točkovno razliko med sabo in Železarji. S tem se strinja tudi Kahn: “Obračun proti Union Berlinu, tekma vrha lestvice je idealna situacija, da pokažemo, zakaj smo Bayern.”

Foto: Simon Hofmann/Bundesliga/Bundesliga Collection via Getty Images

Zadnje video vsebine

1

VIDEO: Orli v sodniškem dodatku do točke proti Bayernu...Več

2

Herlings udaril po FIM: “Vsak dan mi je bolj jasno, zakaj se vse več dirkačev iz Evrope odloča za selitev v ZDA” (VIDEO, FOTO)...Več

3

Boromisa po zgledu četrtkovega tekmeca: Verjamemo, da bo Sanchez naš trener še 17 let (VIDEO)...Več

Najbolj brano ta mesec

1

O superherojih, ki to še nista...Več

2

Alarm Rodri...Več

3

Boromisa: “Imamo fante, ki lahko igrajo na evropski ravni” (VIDEO)...Več