single
[3137,2]
184867

Werner udaril po “pozabljivem” Tuchlu

Avtor: Urban Kolman
22. 2. 2023, 12.29

Pred sredinim obračunom lige prvakov, ko RB Leipzig gosti angleški Manchester City, se je z angleškimi mediji pogovarjal nemški napadalec Timo Werner, ki se je letos po dveh sezonah pri londonskem Chelseaju vrnil v RB Leipzig. Šestindvajsetletni napadalec je med drugim kritiziral svojega rojaka Thomasa Tuchla, ki je bil pri modrih njegov trener.

Werner je za Leipzig v sezoni 2019/20 v Bundesligi zabil 28 zadetkov in si s tem prislužil prestop v Chelsea, ki ga je kupil za več kot 50 milijonov evrov. Po dveh sezonah, v katerih je osvojil tudi ligo prvakov, se je za 30 milijonov vrnil k bikom. Nemški napadalec je za The Sun dejal: “Pri Chelseaju sem imel zelo dobro prvo polovico sezone. Dobro sem igral in dosegal zadetke. To so od mene pričakovali navijači in klub.”

Nadaljeval je: “Ko imaš takšen uspeh, kot sem ga imel v Nemčiji in nato pri Chelseaju in igraš vsako tekmo ter ekipi pomagaš do lige prvakov s svojimi zadetki ter podajami ni pravično, da te trener naslednjo sezono kar pozabi.”

Pomanjkanje igralnega časa je bil glavni razlog za vrnitev v Nemčijo: “Vrnil sem se, da bi spet užival v igranju. Tega pri Chelseaju nisem več čutil. Na koncu ima trener nekatere igralce bolj rad kot druge. To je popolnoma normalno in to moraš sprejeti. A na koncu sem hotel oditi.”

Foto: Oliver Hardt/Bundesliga/Bundesliga Collection via Getty Images

Zadnje video vsebine

1

VIDEO: Orli v sodniškem dodatku do točke proti Bayernu...Več

2

Herlings udaril po FIM: “Vsak dan mi je bolj jasno, zakaj se vse več dirkačev iz Evrope odloča za selitev v ZDA” (VIDEO, FOTO)...Več

3

Boromisa po zgledu četrtkovega tekmeca: Verjamemo, da bo Sanchez naš trener še 17 let (VIDEO)...Več

Najbolj brano ta mesec

1

O superherojih, ki to še nista...Več

2

Alarm Rodri...Več

3

Boromisa: “Imamo fante, ki lahko igrajo na evropski ravni” (VIDEO)...Več