single
[3137,2]
184555

Nagelsmann se je opravičil sodnikom: “Šel sem predaleč”

Avtor: Urban Kolman
19. 2. 2023, 13.12

Bayern je v soboto imel priložnost, da poveča pritisk na svoja glavna dva zasledovalca Union Berlin in Borussio Dortmund in se jim z zmago proti Borussii Mönchengladbach oddalji na štiri oziroma šest točk. Bavarci so na koncu znova doživeli spodrsljaj, a za razliko od tekem na začetku drugega dela je zasedba Juliana Nagelsmanna obračun celo izgubila. Gladbach je na koncu slavil s 3:2.

Bayernov negativni niz proti Gladbachu se je tako podaljšal. Bavarci so na zadnjih petih obračunih proti žrebetom dvakrat remizirali in kar trikrat izgubili. Julian Nagelsmann je med obračunom obračunaval tudi z glavnim sodnikom Tobiasom Welzom in njegovo ekipo. Welz je v 8. minuti srečanja, zaradi prekrška zadnjega igralca izključil branilca Bayerna Dayota Upamecana.

Glavni trener nemških prvakov se je po tekmi opravičil za svoje obnašanje: “Čustva so del športa. In zaradi rdečega kartona sem moral po tekmi izpustiti paro. Vseeno pa se moram opravičiti za izbiro besed, usmerjenih proti ekipi sodnika Tobiasa Welza. Na žalost sem šel daleč.”

Kljub rdečemu kartonu je petintridesetletnik prepričan, da bi njegova ekipa že pred tem lahko vodila: “Zadeve bi lahko rešili pred rdečim kartonom. Imeli smo štiri priložnosti. Če bi bili bolj natančni, je rezultat že takrat 2:0 ali 3:0. Začeli smo dobro, toda manjkal je zaključek.”

Zaključil je: “Karton nam je otežil življenje, a smo se vrnili v igro. Nato so dosegli zadetek za 2:1, ko smo bili boljši mi, kljub igralcu manj.”

Foto: Imago Sports via Guliver Images

Zadnje video vsebine

1

VIDEO: Orli v sodniškem dodatku do točke proti Bayernu...Več

2

Herlings udaril po FIM: “Vsak dan mi je bolj jasno, zakaj se vse več dirkačev iz Evrope odloča za selitev v ZDA” (VIDEO, FOTO)...Več

3

Boromisa po zgledu četrtkovega tekmeca: Verjamemo, da bo Sanchez naš trener še 17 let (VIDEO)...Več

Najbolj brano ta mesec

1

O superherojih, ki to še nista...Več

2

Alarm Rodri...Več

3

Boromisa: “Imamo fante, ki lahko igrajo na evropski ravni” (VIDEO)...Več