single
[3137,2]
182840

Berlinskemu Unionu se obeta zvezdniška okrepitev: Blizu prestopa nekdanji Realovec

Avtor: Rene Vidmar
31. 1. 2023, 09.41

Nemški mediji vse glasneje poročajo, da naj bi berlinski Union bil blizu temu, da v svoje vrste zvabi nekdanjega zvezdnika madridskega Reala Isca.

Sprva naj bi se za usluge 30-letnega vezista zanimal tudi RB Leipzig, ki išče zamenjavo za poškodovanega Danija Olma. Toda po poročanju Sky Sports naj bi ”rdeči biki” nato izpadli iz boja za Španca. Union naj tako ne bi imel več nobenih drugih tekmecev.

Nemci obenem razkrivajo, da naj bi Isco s trenutno drugouvrščenim klubom Bundeslige podpisal kratkoročno pogodbo. Dobro obveščeni viru blizu nogometaša govorijo o pogodbi do konca sezone z možnostjo podaljšanja sodelovanja. Tridesetletnik bo v vzhodni del Berlina lahko prišel kot prost igralec, potem ko se je prejšnji mesec razšel s Sevillo. Španec, ki je v obdobju od 2013/14 do 2021/22 branil barve madridskega Reala, je sicer po Transfermarktu ocenjen na 9 milijonov evrov.

Sky Sports med drugim piše tudi o tem, da naj bi bili ”železni” pripravljeni prodati svojega prvega napadalca Sheralda Beckerja. Zanj naj bi se močno ogreli pri Evertonu. Prestopu naj bi bil naklonjen tudi 27-letnik. Strelec osmih zadetkov in sedmih podaj za Union v vseh tekmovanjih v letošnji sezoni je sicer imel na mizi tudi ponudbo Nottingham Foresta. Toda ”gozdarji” nastopajo v drugoligaškem Championshipu, zato je za Surinamca razumljivo bolj mamljivo igranje v elitni Premier ligi. Beckerja Transfermarkt vrednoti na 15 milijonov evrov.

Foto: Sportida.com

Zadnje video vsebine

1

Gajser s prehitevanjem leta mimo Avstralca (VIDEO)...Več

2

Weghorst z zadetkom in podajo v sodnikovem dodatku poskrbel za delirij na Johan Cruijff Areni (VIDEO)...Več

3

Mavrič Rožič: Bogatinov preigral Sancheza, Kopru se je tveganje izplačalo (VIDEO)...Več

Najbolj brano ta mesec

1

O superherojih, ki to še nista...Več

2

Alarm Rodri...Več

3

Boromisa: “Imamo fante, ki lahko igrajo na evropski ravni” (VIDEO)...Več