single
[3137,2]
182650

Po novem spodrsljaju Bayerna Nagelsmann priznava: “Imamo težavo” (VIDEO)

Avtor: Urban Kolman
29. 1. 2023, 11.28

Bayern je tudi v tretjem krogu drugega dela nemškega prvenstva ostal brez zmage. Po Leipzigu in Kölnu so z rezultatom 1:1 remizirali z zasedbo Eintracht Frankfurta. Kljub temu ostajajo na prvem mestu, a se je njihova prednost pred zasledovalci stopila. Prebujeni Union Berlin zaostaja le še za eno točko, biki iz Leipziga za dve.

Bavarci so na domačem igrišču povedli v prvem polčasu, ko je po lepi podaji Thomasa Müllerja mrežo Kevina Trappa zatresel Leroy Sane. V nadaljevanju jim ni uspelo povišati prednosti in sledila je kazen, ko je Frankfurt v drugem polčasu izpeljal odličen protinapad in po dvojni podaji Daichija Kamade in Kolo Muanija je slednji izenačil obračun ter postavil končni izid.

Trener Julian Nagelsmann je po novem neodločenem izidu dejal: “Ko ne zmagaš, nimaš takšne samozavesti, kot če bi zmagal. Obstaja veliko stvari, ki jih lahko izboljšamo in o katerih bomo razpravljali na treningih. Jasno je, da imamo veliko težavo, ko se nasprotnik brani globoko.”

Za zaključek je dodal: “Frankfurt nam danes ni dal nobenega prostora. Naša celotna igra je šla samo po krilu, nič nismo naredili po sredini. Nismo prikazali dobre predstave.”

VIDEO: Bayern 1-1 Eintracht Frankfurt

Video is not available for your country.

Video: Šport TV
Foto: Boris Streubel/Bundesliga/Bundesliga Collection via Getty Images

Zadnje video vsebine

1

Gajser s prehitevanjem leta mimo Avstralca (VIDEO)...Več

2

Weghorst z zadetkom in podajo v sodnikovem dodatku poskrbel za delirij na Johan Cruijff Areni (VIDEO)...Več

3

Mavrič Rožič: Bogatinov preigral Sancheza, Kopru se je tveganje izplačalo (VIDEO)...Več

Najbolj brano ta mesec

1

O superherojih, ki to še nista...Več

2

Alarm Rodri...Več

3

Boromisa: “Imamo fante, ki lahko igrajo na evropski ravni” (VIDEO)...Več