single
[3137]
182486

Nagelsmann razočaran nad svojim varovancem: ”Zapravil je svojo priložnost!”

Avtor: Kenny Jan
27. 1. 2023, 16.03

Bayern v naslednjem krogu elitne nemške Bundeslige na domačem terenu čaka zahtevno delo. Ne samo zaradi nasprotnika, Eintracht Frankfurt je trenutno četrti, ampak tudi zaradi nekaterih poškodb in odsotnosti. Kljub temu se v prvi postavi ne bo znašel Serge Gnabry, ki je v slabi formi.

Sedemindvajsetletni nemški reprezentant se je sicer znašel med prvih 11 proti Kolnu, a ni igral na nivoju, zaradi česar je bil ob polčasu tudi zamenjan. ”Dobil je svojo priložnost, a je ni izkoristil,” je bil razočaran glavni trener Bayerna Julian Nagelsmann. ”Razložili smo mu, da je bila menjava opravljena zgolj iz športnih razlogov,” je nadaljeval v povezavi s kritikami, ki so se pojavile, potem ko je nekaj dni pred zadnjo tekmo Gnabry preživel v Parizu.

Namesto njega je vstopil Kingsley Coman in se predstavil v precej bolj sijoči luči, s čimer si je tudi priboril mesto v udarni enajsterici proti Eintrachtu. ”Začel je na klopi, a po vstopu igral dobro. Zagotovo bo obračun v soboto začel na terenu,” je napovedal Nagelsmann.

Precej ugank se giblje tudi okoli Thomasa Mullerja in vprašanja, ali bo Bayernova ikona še drugo zaporedno tekmo pričela na klopi za rezerviste. ”Nimam še sestavljene postave. Zaenkrat so oddana zgolj štiri mesta, tako da je na voljo še veliko pozicij, o katerih moram temeljito premisliti,” je zaključil strateg ‘Bavarcev’, ki bo zelo pogrešal poškodovanega Leona Goretzko. Namiguje se, da bi namesto njega lahko tekmo začel Ryan Gravenberch.

Foto: Sebastian Widmann/Bundesliga/Bundesliga Collection via Getty Images

 

Zadnje video vsebine

1

Gajser s prehitevanjem leta mimo Avstralca (VIDEO)...Več

2

Weghorst z zadetkom in podajo v sodnikovem dodatku poskrbel za delirij na Johan Cruijff Areni (VIDEO)...Več

3

Mavrič Rožič: Bogatinov preigral Sancheza, Kopru se je tveganje izplačalo (VIDEO)...Več

Najbolj brano ta mesec

1

O superherojih, ki to še nista...Več

2

Alarm Rodri...Več

3

Boromisa: “Imamo fante, ki lahko igrajo na evropski ravni” (VIDEO)...Več