single
[3137]
181500

Trener Eintrachta iz Frankfurta že v pogovorih za prevzem Chelseaja

Avtor: Klemen Verlič
14. 1. 2023, 12.48

Chelsea naj bi v zadnjih dneh že stopil v stik s trenerjem Eintrachta iz Frankfurta Oliverja Glasnerja glede možnosti nasledstva Grahama Potterja na klopi kluba iz Londona.

Potter na klopi Chelseaja v zadnjem obdobju preživlja težke čase. Modri iz Londona so na zadnjih devetih tekmah v Premier ligi zbrali le šest točk, kar je njihov najslabši izplen od leta 1966. Davek za to pa naj bi s svojo službo plačal prav Potter, ki je septembra na klopi moštva zamenjal Thomasa Tuchla.

Kot poroča nemški Bild, pa je z naskokom glavni kandidat za njegovega morebitnega naslednika prav vodja frankfurtskega Eintrachta Robin Glasner, ki je nemški klub lani popeljal do naslova prvaka v evropski ligi. Z njim pa v Bundesligi pred nadaljevanjem sezone zaseda zavidljivo četrto mesto.

“Nič ne bi imel proti, če bi še dolgo ostal v Frankfurtu. Kljub temu pa ne bom rekel, da bi zavrnil ponudbo katerega od največjih klubov v Evropi. Vseeno o tem trenutno ne razmišljam, saj želim ostati osredotočen na svoje delo tukaj” je o možnosti odhoda s klopi Eintrachta dejal Glasner.

Foto: Sportida.com

Zadnje video vsebine

1

Gajser s prehitevanjem leta mimo Avstralca (VIDEO)...Več

2

Weghorst z zadetkom in podajo v sodnikovem dodatku poskrbel za delirij na Johan Cruijff Areni (VIDEO)...Več

3

Mavrič Rožič: Bogatinov preigral Sancheza, Kopru se je tveganje izplačalo (VIDEO)...Več

Najbolj brano ta mesec

1

O superherojih, ki to še nista...Več

2

Alarm Rodri...Več

3

Boromisa: “Imamo fante, ki lahko igrajo na evropski ravni” (VIDEO)...Več