single
[3137]
181490

Nemci ne morejo verjeti svojim očem: Haller kot Superman po premagani bolezni že v osmih minutah dosegel hat-trick (VIDEO)

Avtor: Klemen Verlič
14. 1. 2023, 10.02

Sebastien Haller je poskrbel za enega od vrhuncev pred nadaljevanjem Bundeslige. Napadalcu Borussie iz Dortmunda so kmalu po prestopu iz Ajaxa odkrili raka na modih, ki ga je nogometaš iz Slonokoščene obale uspešno ozdravil. Že na svoji drugi prijateljski tekmi po bolezni pa je navdušil s svojim občutkom za doseganje zadetkov.

Slednjega očitno v zahtevnem zdravljenju lanski najboljši strelec Eredivisie ni izgubil. Potem ko je proti Fortuni iz Düsseldorfa v začetku tega tedna v zaključku tekme vstopil v igro, pa je enako storil tudi na petkovi pripravljalni tekmi Borussie proti švicarskemu Baslu.

Trener Edin Terzić mu je namenil 27 minut igre. To pa je bilo več kot dovolj za Hallerja, ki je s svojim povratkom navdušil nogometni svet. Pri izidu 3:0 je sprva v 81. minuti izkoristil enajstmetrovko. Pet minut pozneje je za svoj drugi gol kronal lepo akcijo Borussie, v 88. minuti pa z rutiniranim zaključkom iz kota dopolnil svoj hat-trick v vsega osmih minutah.

“Najboljši možni občutek se je vrniti z zadetki. Vsak dan čutim, kako je moje telo močnejše. Ne bi si mogel predstavljati česa boljšega. Še naprej bom trdo delal, da bom ekipi lahko pomagal tudi na najpomembnejših tekmah. Veliko mi je pomenila tudi podpora soigralcev. Vsi so se veselili golov z mano, saj vedo, kaj sem preživljal v zadnjih mesecih. Res mi današnji dan pomeni ogromno,” je za novinarje po izjemno impresivnem hat-tricku dejal Haller.

Foto: Guliver Images

Zadnje video vsebine

1

Gajser s prehitevanjem leta mimo Avstralca (VIDEO)...Več

2

Weghorst z zadetkom in podajo v sodnikovem dodatku poskrbel za delirij na Johan Cruijff Areni (VIDEO)...Več

3

Mavrič Rožič: Bogatinov preigral Sancheza, Kopru se je tveganje izplačalo (VIDEO)...Več

Najbolj brano ta mesec

1

O superherojih, ki to še nista...Več

2

Alarm Rodri...Več

3

Boromisa: “Imamo fante, ki lahko igrajo na evropski ravni” (VIDEO)...Več