single
[3137,2]
181273

De Ligt: “Pod Nagelsmannom napredujem vsak dan”

Avtor: Urban Kolman
11. 1. 2023, 11.23

Počasi se bliža tudi vrnitev nemškega prvenstva, posledično se stopnjujejo tudi priprave klubov. Aktualni prvaki iz Bayerna so trenutno v Katarju, kjer se pripravljajo na drugi del sezone. V petek jih čaka še zadnja prijateljska tekma pred vrnitvijo Bundesligo. Srečali se bodo z Red Bull Salzburgom našega Benjamina Šeška. Obračun boste lahko spremljali na Šport TV.

Po poročanju Bilda so odnosi med igralci in trenerjem Julianom Nagelsmannom najboljši, odkar je nekdanji strateg Leipziga prevzel Bavarce. Razlog za to naj bi bil, da se je petintridesetletnik začel pogovarjati s celotnim moštvom. Tega v prejšnjem obdobju ni počel, saj je komuniciral le z vodjami ekipe, in sicer Thomasom Müllerjem, Manuelom  Neuerjem, in Joshuo Kimmichom.

Medtem je z mediji govoril tudi branilec Matthijs de Ligt, ki je k Bayernu prišel pred začetkom sezone. Nizozemski reprezentant je pohvalil trenerja: “Je tip trenerja, ki se veliko pogovarja z igralci. Njegovi treningi so podobni tistim, ki jih je pri Ajaxu imel Erik ten Hag. Zdi se mi, da sem z njim vsak dan napredujem.”

Bavarce po prijateljskem obračunu s Salzburgom čaka otvoritvena tekma ob vrnitvi Bundeslige. Naslednji petek bodo gostovali pri bikih iz Leipziga.

Bayern – Red Bull Salzburg, v petek ob 17.55 na Š1

Foto: Sebastian Widmann/Bundesliga/Bundesliga Collection via Getty Images

Zadnje video vsebine

1

Gajser s prehitevanjem leta mimo Avstralca (VIDEO)...Več

2

Weghorst z zadetkom in podajo v sodnikovem dodatku poskrbel za delirij na Johan Cruijff Areni (VIDEO)...Več

3

Mavrič Rožič: Bogatinov preigral Sancheza, Kopru se je tveganje izplačalo (VIDEO)...Več

Najbolj brano ta mesec

1

O superherojih, ki to še nista...Več

2

Alarm Rodri...Več

3

Boromisa: “Imamo fante, ki lahko igrajo na evropski ravni” (VIDEO)...Več