single
[3137]
173597

Vratar Borussie priznal: Imeli smo krizni sestanek

Avtor: Klemen Verlič
20. 10. 2022, 16.01

Razmere v Dortmundu očitno niso rožnate. Po pokalnem obračunu s Hannoverjem sta z mediji glede notranjih sporov, ki so v moštvu nastali po porazu z berlinskim Unionom, spregovorila Emre Can in Gregor Kobel.

Prav slednji se je po veliki napaki na proti ekipi z nemške prestolnice, proti Hannovru izkazal s številnimi izjemnimi obrambami. Borussia tudi na pokalni tekmi proti drugoligašu sicer ni delovala najbolje, a vseeno prišla do zmage z 2:0. Za napredovanje sta zadela Jude Bellingham in Bright Arrey-Mbi z avtogolom. Tako kot po prvenstvenem porazu proti Unionu pa so tudi tokrat nemški mediji zaznali trenja znotraj moštva.

Izkušeni branilec Mats Hummels naj bi bil predvsem razočaran nad igro mladega Karima Adeyemija, ki je v sredo celo prejel rdeč karton. Situacijo pa je komentiral vezist Emre Can. “Veliko raje vidim, da nesoglasja rešimo znotraj ekipe. Nočem, da takšne stvari postanejo javne. Mats na stvari gleda drugače in tega mu ne morem zameriti”.

Za medije je spregovoril tudi vratar Kobel: “Dan po tekmi z Unionom smo sklicali krizni sestanek. Glede na naše igre v zadnjem obdobju si zaslužimo kritike. Vseeno pa je pomembno, da rešitve za naše težave najdemo skupaj. Kot ekipa,” je dejal čuvaj mreže Borussie, ki po desetih krogih Bundeslige zaseda osmo mesto. Položaj bodo poskušali v Dortmundu izboljšati že v sobotnem obračunu proti Stuttgartu.

Borussia Dortmund – Stuttgart v soboto ob 15.30 na Š2! 

Foto: Christian Kaspar-Bartke/Bundesliga/Getty Images

Zadnje video vsebine

1

Gajser s prehitevanjem leta mimo Avstralca (VIDEO)...Več

2

Weghorst z zadetkom in podajo v sodnikovem dodatku poskrbel za delirij na Johan Cruijff Areni (VIDEO)...Več

3

Mavrič Rožič: Bogatinov preigral Sancheza, Kopru se je tveganje izplačalo (VIDEO)...Več

Najbolj brano ta mesec

1

O superherojih, ki to še nista...Več

2

Alarm Rodri...Več

3

Boromisa: “Imamo fante, ki lahko igrajo na evropski ravni” (VIDEO)...Več