single
[3137,2]
170401

Bellingham pred porurskim derbijem miri: “Odhod ni nekaj, o čemer bi razmišljal!”

Avtor: Rene Vidmar
17. 9. 2022, 08.31

V zadnjih dneh so v javnosti zaokrožile govorice o prihodnosti zvezdnika dortmundske Borussie Judea Bellinghama. Angleški mediji namreč poročajo, da naj bi v boju za usluge mladega vezista vodil Liverpool. Če se bodo govorice izkazale za resnične, bo Bellingham poleti leta 2023 Signal Iduno Park zamenjal za Anfield.

Že dalj časa je namreč znano, da je zdajšnji glavni strateg angleškega velikana Jürgen Klopp velik oboževalec še ne 20-letnega Angleža. Nekdanji strateg dortmundske Borussie je tako že pred časom dejal, da je edina težava Bellinghama to, da ni naprodaj.

Toda če se bo položaj spremenil, potem utegne biti Liverpool naslednja postaja v karieri enega izmed najbolj nadarjenih vezistov.

Bellingham sicer za zdaj, kljub temu še ne razmišlja o odhodu. “Borussia Dortmund je vame vložila ogromno truda. Zelo lepo so me sprejeli. Od prvega dne so mi ponudili možnost, da se še bolj razvijem,” je prejšnji teden dejal 19-letnik.

“Nespoštljivo bi bilo spregledati omenjena dejstva. Odhod zato ni nekaj, o čemer bi razmišljal,” je še zaključil mladi vezist, ki že nestrpno pričakuje sobotni “porurski derbi”. “Trener nam že dlje časa govori o pomembnosti prihajajoče tekme, ki ni pomembna zgolj za nas nogometaše, temveč za celotno regijo. Ravno zaradi emocij se moramo zavedati, da bo tekma zelo težka, kljub temu da je Schalke v letošnji sezoni povratnik med elito.”

Bundesliga: Borussia Dortmund – Schalke 04, v soboto ob 15.25 na Š2!

Foto: Alexander Scheuber/Bundesliga/Bundesliga Collection via Getty Images

Zadnje video vsebine

1

Gajser s prehitevanjem leta mimo Avstralca (VIDEO)...Več

2

Weghorst z zadetkom in podajo v sodnikovem dodatku poskrbel za delirij na Johan Cruijff Areni (VIDEO)...Več

3

Mavrič Rožič: Bogatinov preigral Sancheza, Kopru se je tveganje izplačalo (VIDEO)...Več

Najbolj brano ta mesec

1

O superherojih, ki to še nista...Več

2

Alarm Rodri...Več

3

Boromisa: “Imamo fante, ki lahko igrajo na evropski ravni” (VIDEO)...Več