single
[3137]
170152

Nemški Sky: Harry Kane glavna tarča Bayerna za okrepitev v napadu

Avtor: Klemen Verlič
14. 9. 2022, 13.03

Kot poroča priznani novinar nemškega Sky Sport, je Bayern že začel pogovore o morebitnem prestopu Harryja Kana na Bavarsko. Nemški prvaki so o možnosti nakupa zvezdnika Tottenhama prav tako že kontaktirali njegovega brata in agenta Charlija Kana.

Bayern Kana v svoje vrste želi pripeljati po koncu aktualne sezone. Po poročanju Floriana Plettenberga naj tudi golgeter londonskega Tottenhama ne bi nasprotoval novim izzivom in selitvi v tujino. Nemški velikan se je o morebitni selitvi 29-letnika v vrste prvakov Bundeslige prav tako že pogovarjal z njegovim bratom in agentom, ki naj bi potrdil obojestransko zanimanje za gigantski prestop.

Pri Tottenhamu vseeno ostajajo samozavestni, da bo najboljši strelec kluba s svojim dolgoletnim delodajalcem podaljšal sodelovanje. Trenutna pogodba z ekipo, ki jo vodi Antonio Conte, mu namreč poteče leta 2024. Bayern naj bi bil na drugi strani pripravljen storiti vse, da se to ne bi zgodilo. Vodilni pri bavarskem klubu namreč prav v Kanu vidijo idealnega naslednika Roberta Lewandowskega kot pravo številko devet.

Nad Kanom naj bi bila še posebej navdušena Hasan Salihamidžić in Julian Nagelsmann, ki pa sta vseeno z nakupom Angleža pripravljena počakati do naslednjega poletja. Nemški prvaki namreč želijo videti, če se za nakup Kana, ki zagotovo ne bo poceni, sploh potrebujejo odločiti. Vseeno pa je jasno, da naj bi angleškemu reprezentantu zmanjkovalo potrpljenja po številnih sezonah brez osvojene lovorike v Premier ligi. To bi lahko poleti torej izkoristili prav Bavarci, ki jih v soboto čaka obračun proti Ausburgu.

Bayern – Ausburg v soboto ob 15.25 na Š1!

Foto: MIke Egerton via Guliver

Zadnje video vsebine

1

Gajser s prehitevanjem leta mimo Avstralca (VIDEO)...Več

2

Weghorst z zadetkom in podajo v sodnikovem dodatku poskrbel za delirij na Johan Cruijff Areni (VIDEO)...Več

3

Mavrič Rožič: Bogatinov preigral Sancheza, Kopru se je tveganje izplačalo (VIDEO)...Več

Najbolj brano ta mesec

1

O superherojih, ki to še nista...Več

2

Alarm Rodri...Več

3

Boromisa: “Imamo fante, ki lahko igrajo na evropski ravni” (VIDEO)...Več